Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba port audio de 3.5mm

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba un port audio de 3.5mm, spre deosebire de iPhone 7, care a fost lansat de catre Apple fara aceasta caracteristica.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba port audio de 3.5mm conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din Asia, ele fiind secondate si de o serie de imagini. Mai exact, imagini cu o carcasa a Samsung Galaxy S8 ne arata faptul ca terminalul va avea un port audio de 3.5mm, spre deosebire de iPhone 7 si recent lansatul HTC U Ultra.

Desi s-a spus in unele zvonuri aparute in trecut ca Samsung Galaxy S8 nu va avea un port audio de 3.5mm, exista posibilitatea ca Samsung sa testeze doua modele care au, sau nu, aceasta componenta. Carcasele din imaginile de mai jos sunt facute de catre producatori asiatici, iar acestia ar avea cel mai probabil schite ale Samsung Galaxy S8 preluate de la parteneri Samsung.

In urma iPhone 7 au aparut si alte smartphone-uri care nu au port audio de 3.5mm, dar Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie diferit fata de ceea ce a aparut pana acum. In aceasta idee, se pare ca Samsung Galaxy S8 va permite conectarea castilor prin cablu, dar aceasta este doar o presupunere acum si Samsung isi poate schimba oricand planurile pentru terminale.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba port audio de 3.5mm

Separat de portul audio, acest Samsung Galaxy S8 are si un port USB-C la baza, deci Samsung intentioneaza sa ofere aceeasi tehnologie precum in Galaxy Note 7. Camera Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie pozitionata tot in partea central superioara a carcasei, cu un flash LED vizibil chiar deasupra ei, deci aici nu vor exista schimbari.

La baza Samsung Galaxy S8 exista gauri pentru un difuzor, un port audio si portul USB-C, iar in partea laterala stanga exista trei butoane, partea dreapta fiind lipsita de ele. Practic Samsung Galaxy S8 urmeaza sa semene destul de mult cu modelele anterioare de terminale Samsung lansate de pe pietele globale, dar acest lucru era de asteptat.

Avand in vedere ca prezentarea Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiab loc in urmatoarele luni, probaibl vom vedea tot mai multe imagini in legatura cu el.

samsung-galaxy-s8

1 COMENTARIU

  1. Stai liniștit, pentru că în curând nu vei mai găsi decât căști cu mufă clasică decât făcute de producători chinezi, restul vor trece la lightning dar mai ales la USB-C (care sper să devină în viitor un nou standard inclusiv pentru iPhone).