Asa ar putea arata Samsung Galaxy S8

Cum arata Samsung Galaxy S8 ? Ei bine un producator de carcase pentru terminale mobile ne prezinta un posibil preview al viitorului smartphone.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat pe pietele globale in perioada imediat urmatoare, iar pe internet incep sa apara tot mai multe concepte ale sale. Astazi vedem unul realizat de catre un producator de accesorii pentru Samsung Galaxy S8 si se speculeaza ca el ar fi creat in baza unor schite preluate de la parteneri Samsung.

In general producatorii de accesorii au acces la schite ale unor produse care urmeaza sa fie lansate pe piata, iar cu acest concept al Samsung Galaxy S8 ar putea fi aceeasi situatie. S-ar putea sa vedem pentru prima oara cum va arata Samsung Galaxy S8, mai ales ca nu are buton Home si ecranul se intinde de la o margine la alta a panoului frontal.

Nenumarate zvonuri pentru Samsung Galaxy S8 aparute pana acum sugerau eliminarea butonului Home pentru a extinde ecranul in partea inferioara. Mai mult decat atat, extinderea ecranului Samsung Galaxy S8 in partea superioara a fost deasemenea anuntata, impreuna cu folosirea doar a ecranelor curbate pentru noul smartphone pregatit de catre Samsung.

Asa ar putea arata Samsung Galaxy S8

Design-ul acestui Samsung Galaxy S8 prezentat de catre cei de la Ghostek este extrem de similar cu cel al vechiului Samsung Galaxy S7, inca vandut de catre Samsung. Des acest lucru ne este aratat in acest concept al Samsung Galaxy S8, asta nu inseamna ca design-ul nu ar fi real, mai ales ca Samsung nu a schimbat foarte mult design-ul smartphone-urilor sale in ultimii ani.

Daca asa va arata Samsung Galaxy S8, atunci foarte multa lume va fi multumita de ceea ce ofera compania Samsung, o schimbare de acest gen fiind ceruta de ani si ani de zile. Multi se intreaba cum va arata Samsung Galaxy S8 in versiunea finala, iar aceasta iamgine ne ofera cel mai probabil un preview, asa ca va fi interesant de vazut produsul finit.

Voi ce parere aveti despre acest concept pentru Samsung Galaxy S8 ?

samsung-galaxy-s8-arata-concept