Snapchat are un nou sistem de cautare pe iPhone

Aplicatia Snapchat pentru iPhone a fost actualizata de catre compania dezvoltatoare, noua versiune disponibila acum pentru iPhone avand o schimbare majora. Mai exact, vorbim despre o imbunatatire semnificativa adusa functiei de cautare prin platforma Snapchat pe care o accesam de pe smartphone-urile noastre.

Folosind aceasta noua functie de cautare a Snapchat putem descoperi noi persoane pe care sa le adaugam ca si prieteni, dar si noi tipuri de continut pe care sa le vedem. Interfata de cautare a Snapchat poate fi accesata folosind un buton vizibil in partea superioara a interfetei pentru camera, iar prin ea vom putea intra rapid in contact cu aproape oricine.

Conform celor de la Snapchat, folosind functia putem cauta prieten in baza numelui, sau a username-ului folosit in cadrul retelei Snapchat. Mai mult decat atat, putem descoperi noi canale pe care sa le urmarim, iar in cazul in care descoperim prieteni, putem vedea un overview al profilului respectivei persoane prin simpla apasare a card-ului cu imaginea sa.

Toate noutatile aduse de catre aceasta actualizare sunt vizibile in clipul video de mai jos, aplicatia Snapchat fiind disponibila pentru descarcare gratuita din AppStore urmand acest link.

 

1 COMENTARIU

  1. Stie careva sa ma ajute cu o nelamurire?Vreau sa downloadez ceva din appstore si imi apare in dreputul aplicatiei “Get”.Presupun ca e free daca apare get.Dar cand dau pe ea imi cere parola contului si imi cere detalii card