Administreaza-ti cheltuielile cu aplicatii pentru iPhone si iPad

Manage your spending este o noua sectiune de aplicatii lansata in cursul zilelor trecute in AppStore pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch. Dupa cum ii spune si numele, sectiunea ne recomanda cele mai bune aplicatii cu ajutorul carora ne putem monitoriza cheltuielile zilnice si ne putem seta limite pentru a nu cheltui prea multi bani in fiecare zi, saptamana, sau luna.

Aplicatiile pentru monitorizarea cheltuielilor sunt extrem de populare in AppStore, iar asta pentru ca in general oamenii au tentinta de a cheltui foarte multi bani in mod inutil. In aceasta idee, aplicatiile pentru monitorizarea cheltuielilor ii pot ajuta sa-si stabileasca limite pe care nu trebuie sa le incalce, astfel incat sa poata economis cat mai multi bani, la nevoie.

Sectiunea Manage your spending are un numar limitat de aplicatii listate pentru noi, insa vorbim despre titluri pe care angajatii companiei Apple le-au testat inainte de a le recomanda. In aceasta idee, indiferent pe care dintre aplicatiile listate acolo veti alege sa le instalati in terminalele voastre, puteti fi siguri ca ele va vor ajuta sa monitorizati foarte atent fiecare ban cheltuit.

Sectiunea Manage your spending este disponibila pentru accesare in AppStore urmand acest link.

administrare-buget-aplicatii-iphone