Sci-Fi Games – Apple ne recomanda cele mai bune jocuri SCi-Fi din App Store

Sci-Fi Games este o noua sectiune de jocuri publicata de catre compania Apple in App Store-ul sau, iar prin intermedul ei ne recomanda cele mai bune jocuri Sci-Fi concepute pentru platforma iOS.

Dupa cum va asteptati deja, vorbim despre jocuri care au in centru poveste imaginare, iar printre cele mai cunoscute titluri recomandate de catre angajatii celor de la Apple se numara Robocop, Deus Ex: The Fall, XCOM: Enemy Unknown, Star Wars: Knights of the Old Republic, plus alte cateva zeci de titluri.

Sectiunea Sci-Fi Games poate fi accesata urmand acest link.

jocuri-sci-fi-iphone-ipad-oferte

Articolul precedentAdministreaza-ti cheltuielile cu aplicatii pentru iPhone si iPad
Articolul următorAsa arata un iPhone 7 de 70 de dolari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.