Prima Pagina Apple Watch 2 Apple prezinta noi moduri de a folosi Apple Watch 2

Apple prezinta noi moduri de a folosi Apple Watch 2

O noua reclama pentru Apple Watch 2 a fost publicata in cursul noptii trecute de catre compania Apple, ea promovand noi moduri de a folosi ceasul. Cei de la Apple pun desigur accent pe functiile de fitness ale Apple Watch 2, asa cum este si normal, insa separat ei prezinta si functiile pentru monitorizare a sesiunilor de exercitii fizice folosind ceasul.

Separat, Apple promoveaza si functionalitatea Siri care exista in Apple Watch 2 pentru a ne usura utilizarea, dar si usurinta cu care el poate fi interconectat cu alte gadget-uri. Apple Watch 2 a fost lansat in toamna anului trecut si a avut parte de o primire relativ buna din partea clientilor, iar daca sunteti interesati, in romania il puteti cumpara din aceasta pagina.

 • Radu

  Stie careva cum se numeste melodia din video ?

 • Cred ca te poate ajuta Siri sa o identifici.

 • Andrei

  Baietii, am o intrebare. Merita sa dau up la watch os 3.1? Am un 1st gen 38mm sport, watch os 2.2.1. Camd ms culc are in jur de 50-60%. Ideea este ca nu sunt sigur despre baterie. Am auzit ca nu o imbunatateste. As vrea niste opinii, va rog!

 • Andrei

  Zaone, daca poti sa-mi raspunzi si tu, iti multumesc!

 • Cristi

  Eu iti zic sa faci update-ul, ai numai beneficii, os 3 este super rapid!

 • Andrei

  Pe prima generatie? Si la mine bateria este marea problema la orice device Apple

 • iTu

  al meu watch 42mm generatia 1 cu os 3.1 il scod de la incarcat dimineata la ora 6-7 iar seara ajung acasa cu bateria intre 40-50%. os-ul e stabil dar “super rapid” nu as spune, isi face treaba bine. eu sunt de parere ca nu ai ce sa pierzi daca ii faci update.