Perchang – o aplicatie promovata de Appl si oferita la reducere

Perchang a fost promovata drept aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone, iPad si iPod Touch aleasa de catre compania Apple, iar in clipul video de mai jos puteti vedea gamepaly-ul sau. Vorbim despre un joc de tip puzzle in care va trebui sa rezolvam peste 60 de puzzle-uri complexe pentru a parcurge fiecare nivel al jocului creat de catre dezvoltatori.

Perchang ne va pune intuitia si rapiditatea la incercare, deoarece fiecare nivel trebuie rezolvat intr-o anumita perioada de timp. Va trebui sa ne folosim de toate obiectele virtuale plasate de catre dezvoltatori in fiecare nivel, asa ca imaginatia noastra ne va fi pusa la incercare pentru a avansa cat se poate de mult in joc.

“Welcome to Perchang! A test of skill and puzzle solving across 60 stunning levels. Exercise your brain and test your coordination to guide the tiny balls to their goal. Activate flippers, magnets, portals, fans, anti-gravity hoops and many more gizmos to complete each mind bending stage. Don’t take too long though…. You’re on the clock!”

Fiecare dintre cele 60 de nivele ale Perchang sunt facute folosind un motor grafic de ultima generatie, deci vom avea parte de efecte vizuale cat se poate de placute. Cu ajutorul lor ne vom atinge mult mai usor obiectivele impuse de catre dezvoltatori si vom putea evolua cat se poate de mult in jocul Perchang pentru terminalele noastre.

  • 60 Stunningly rendered 3D courses to test your skills.
  • Simple controls with deep mechanics so anyone can pick up and play.
  • From flippers to teleporters, there are loads of unique gizmos to guide the balls through levels.
  • Tax your brain and solve puzzles by switching the colours of mechanisms.
  • Hit your goals quickly to collect all the gold medals.
  • Use all your skill and wits to earn achievements.
  • Unlock the special Gold Runs for the hardest challenges!

Perchang este disponibil pentru descarcare la reducere, in format universal, din AppStore urmand acest link.

1 COMENTARIU