Asa arata un iPhone 7 de 70 de dolari

Daca nu aveti bani de un iPhone 7, dar ati dori totusi sa cumparati un smartphone care arata exact precum terminalul celor de la Apple, ei bine puteti face acest lucru. In clipul video de mai jos aveti prezentata o clona a iPhone 7 vanduta in China la pretul de doar 70 de euro, ea putand pacali pe oricine, de la distanta, ca este un iPhone 7.

Goophone i7 este denumirea acestui smartphone si acum cateva luni v-am vorbit despre Goophone i7 Plus, deci cea de astazi este versiunea mai ieftina. Goophone este un brand recunoscut in China pentru copierea iPhone, insa vorbim despre clone cu hardware foarte slab, dar care au o tema iOS 10 ce arata aproape identic cu sistemul de operare al celor de la Apple.

Terminalul Goophone i7 din imagine are doar 8 GB de spatiu de stocare si doar 512 MB RAM, insa nu functioneaza chiar atat de prost precum v-ati putea imagina. In ciuda acestui lucru, pentru doar 70 de dolari, acest Goophone i7 este cea mai buna alternativa pentru cei care vor ceva ce seamana foarte bine cu iPhone 7.