Prima Pagina iPhone 7 Asa arata un iPhone 7 de 70 de dolari

Asa arata un iPhone 7 de 70 de dolari

Daca nu aveti bani de un iPhone 7, dar ati dori totusi sa cumparati un smartphone care arata exact precum terminalul celor de la Apple, ei bine puteti face acest lucru. In clipul video de mai jos aveti prezentata o clona a iPhone 7 vanduta in China la pretul de doar 70 de euro, ea putand pacali pe oricine, de la distanta, ca este un iPhone 7.

Goophone i7 este denumirea acestui smartphone si acum cateva luni v-am vorbit despre Goophone i7 Plus, deci cea de astazi este versiunea mai ieftina. Goophone este un brand recunoscut in China pentru copierea iPhone, insa vorbim despre clone cu hardware foarte slab, dar care au o tema iOS 10 ce arata aproape identic cu sistemul de operare al celor de la Apple.

Terminalul Goophone i7 din imagine are doar 8 GB de spatiu de stocare si doar 512 MB RAM, insa nu functioneaza chiar atat de prost precum v-ati putea imagina. In ciuda acestui lucru, pentru doar 70 de dolari, acest Goophone i7 este cea mai buna alternativa pentru cei care vor ceva ce seamana foarte bine cu iPhone 7.

 • manumescovidiu

  E 149$, insa arata f bine, anyway;))

 • Neo

  E si la 70 pe dhgate

 • adrian

  Pai ce, costul real de fabricatie al iphonului e pe departe?

 • frozencore

  Corect .nu stiu ip7 dar toate piesele sa le comanzi separat pt io6s costa 620ron .nu stiu care e treaba cu ios-ul..oricum 620 RON

 • Visan Teodor

  Nu e normal ca soft-ul sa fie mai scump?

 • Visan Teodor

  Lucrurile fake sunt pentru oameni fake!De ce sar lua cineva asa ceva?Daca tot nu imi permit iphone,asta e,dar de ce sa ma injosesc luand o copie ordinara?

 • Viorel Preda

  Asta se numește dispozitiv cu design copiat, și ăștia ar trebui dați în judecată de Apple. Goophone ăsta înregistrează vânzări și avantaje comerciale pentru vânzător datorită asemănărilor cu iPhone.

  În schimb, între timp, lumea se cramponează de “furtul” designului iconițelor ios de către Samsung, de parcă elementele alea de design ar fi făcut cumpărătorii să cumpere produsele Samsung în detrimentul iPhone-ului.