iPhone 8 – conceptul unui iPhone aniversar

iPhone 8 este vazut de catre foarte multi drept un iPhone aniversar pe care compania Apple urmeaza sa il lanseze in cursul acestui an pe pietele globale. Foarte multe asteptari sunt legate de iPhone 8, iar conceptul de mai jos ne prezinta unele dintre schimbarile pe care compania Apple ar putea sa ni le ofere in aceasta versiune aniversara a iPhone.

Desi in legatura cu iPhone 8 s-a spus ca urmeaza sa aiba un ecran care elimina o buna parte dintre marginile superioare/inferioare ale panoului frontal, acest concept nu prezinta o asemenea schimbare. In ciuda acestui lucru, conceptul pentru acest iPhone 8 aniversar ne arata carcasa din sticla, structura din otel inoxidabil, dar si un ecran care este curbat spre marginile exterioare, asa cum si-ar dori mlta lume.

Din punct de vedere estetic. acest iPhone 8 seamana foarte mult cu un iPhone 5, marea diferenta fiind carcasa fabricata complet din sticla si nu dintr-o combinatie de aluminiu si sticla. Separat de acestea, acest iPhone 8 aniversar are inclusiv incarcare wireless, dar prin plasarea pe un pad de incarcare, nu de la distanta, deci nu vorbim despre ceva eficient.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 ?