Seconds Out! – cele mai captivante jocuri de sport pentru iPhone si iPad

Seconds Out! este o noua sectiune de aplicatii lansata in AppStore de catre compania Apple pentru cei interesati de jocuri de sport care sa ii tina mereu “in priza”. Vorbim despre titluri care ne pun in evidenta spiritul competitiv si ne motiveaza sa concuram cu inteligenta artificiala din joc, sau cu utilizatori din lumea intreaga pentru a castiga fiecare meci, sau a indeplini fiecare obiectiv.

Vorbim despre o lista selecta de jocuri de sport pe care compania Apple ni le recomanda prin aceasta sectiune, ele dovedindu-se a fi extrem de populare in AppStore. Mai exact, vorbim despre jocuri care ne permit sa incercam sporturi precum fotbal, baschet, box, sau MMA, actiunea oferita de catre ele fiind extrem de antrenanta, astfel incat sa fim mereu conectati la actiune.

Jocuri precum Real Boxing Rocky, EA Sports UFC, WWE Immortals, MMA Federation, sau Wrassling sunt prezente in aceasta sectiune, deci stiti ca aveti parte de ceva grozav. Toate jocurile recomandate aici au fost alese special de catre angajatii companiei Apple dupa ce au fost incercate, asa ca indiferent ce veti descarca, sau cumpara, stiti ca faceti o alegere buna.

Sectiunea Seconds Out! poate fi accesata prin intermediul AppStore urmand acest link.

seconds-out-aplicatii-jocuri-iphone