Cum schimbi culoarea bannerelor de notificari ale iOS

AdaptiveColorAlerts este un tweak lansat in cursul noptii trecute in Cydia pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, iar cu ajutorul sau putem schimba culoarea bannerelor de notificari ale iOS. Vorbim despre un tweak care are menirea de a le modifica aspectul in functie de ce wallpaper avem setat pentru terminalele noastre in utilizarea zilnica.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ce fel de schimbare aduce AdaptiveColorAlerts pentru iOS 10, totul fiind oferit direct din momentul in care tweak-ul este instalat. AdaptiveColorAlerts functioneaza atat pentru bannerele de notificari afisate in partea superioara a ecranului, cat si pentru cele afisate in ecranul principal, asa ca stiti la ce sa va asteptati.

“Compatible with iOS 8, iOS 9 and iOS 10. AdaptiveColorAlerts is my new Tweak that gives you the visual option to color all the Alerts based on the Wallpaper’s Tint. Banners, Advises and Alerts will be fully fitted everywhere by the Background’s Color in use. No Respring Needed for enabling and disabling the Tweak.”

AdaptiveColorAlerts este disponibil pentru descarcare din repo-ul BigBoss al Cydia.

adaptivecoloralerts