Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Apple va avea probleme cu ecranele OLED

iPhone 8 – Apple va avea probleme cu ecranele OLED

iPhone 8 va avea ecran OLED, dar Apple va avea probleme foarte mari in a-si procura cantitatile necesare de componente pentru noul terminal.

iPhone 8 urmeaza sa includa un ecran OLED cu care compania Apple spera sa schimbe multe in ceea ce priveste perceptia clientilor vis-a-vis de smartphone-urile sale. Mai mult decat atat, compania Apple vrea sa ofere si un design nou pentru iPhone 8, astfel ca un ecran OLED ar putea permite modificarea aspectul total al terminalului, oferind si performante mai bune.

Achizitia de ecrane OLED pentru iPhone 8 ar putea fi totusi cea mai mare problema a companiei Apple, iar asta deoarece productia este extrem de limitata. Samsung este cel mai mare fabricant de ecrane OLED, iar iPhone 8 va avea initial doar ecrane de la coreeni, insa in cantitati foarte limitate, conform unor informatii venite astazi direct din Asia.

Mai exact, se pare ca intentiile Apple de a folosi ecrane OLED in iPhone 8 motiveaza si diversi producatori chienzi sa faca acelasi lucru, deci productia se va imparti. Compania Apple va trebui sa lupte cu acestia pentru a cumpara ecrane OLED ce urmeaza sa fie integrate in iPhone 8, iar asta ar urma sa creasca substantial pretul la care va cumpara aceste componente.

iPhone 8 – Apple va avea probleme cu ecranele OLED

Avand in vedere ca productia de ecrane OLED va fi limitata si chinezii vor dori sa profite de banii Apple pentru a-si creste profitul, iPhone 8 va fi vandut in cantitati limitate. Samsung planuieste sa-si creasca productia de ecrane OLED, Foxconn deasemenea, dar niciunul nu va putea produce suficient de mult pentru a acoperi cererea iPhone 8.

“Inspired by market rumors indicating that Apple will adopt OLED panels for its next generation iPhone devices in 2017, China-based smartphone vendors, and others alike, have rushed to secure production capacity for small- and mid-size OLED panels, a move which will definitely cause a shortage in OLED panel supplies in 2017, commented the sources.”

Avand in vedere ca pana acum Apple cumpara doar ecrane OLED, putini au investit in productia de ecrane OLED, iar iPhone 8 va avea o problema majora chiar de la lansare. Multi vor investi in productia de ecrane OLED pentru smartphone-uri, dar nimeni nu va avea linii pregatite inainte ca iPhone 8 sa fie lansat oficial de catre Apple.

In aceasta idee, Apple va avea probleme mari in a procura cantitatile necesare de ecrane OLED pentru iPhone 8, deci va fi interesant de vazut cum va incerca sa suplineasca lipsurile.

iphone-8-ecran-oled-apple

 • Heath

  Daca chiar vor sa fie un telefon ‘rotund’ sa nu uite de încărcarea rapida, că 2000mah se pot incarca in 20-30 de minute in ziua de azi , Huawei, Oppo (se include oneplus) o fac, iar qualcomm vine și ea tare cu quick charge 4.
  Cum ai fi un aifon’ care se incarca in juma’ de ora?

 • ScH

  Am fost atenționați.

 • B06DAN

  Eu tare cred ca deja au inceput productia de ” iphone -(simplu)”:si iphone 8

 • Leo MC

  Unde este cerere apare imediat și oferta.
  Sunt convins ca Apple – data fiind experiența de business pe care o are – și-a asigurat din timp numărul necesar de ecrane.

 • Cristi

  Quick charge 4 este incredibil, va veni pe Galaxy S8, in doar 15 minute parca se incarca 50%!!!

 • V.P

  O mizerie !!

 • Heath

  Nu stiu ce sa zic, s-ar putea sa nu vina. Explicația e că Samsung va vinde și telefoane cu SOC-ul propriu Exynos, care nu are viteza lui quick charge 4. Și ca sa nu aibă un S8 care se incarca mai greu că alt S8, probabil le vor limita pe cele cu snapdragon.

 • Srb Srb

  deci in 15 min se incarca 2000mah?

 • Srb Srb

  “Este o strategie de vanzare a celor de la Apple” de a nu vinde”

 • Srb Srb

  mai bine astept 1 ora si sa fie sigura treaba decat 30 min si riscant. Daca apple este sigura ca poate aduce aceasta incarcare ultra rapida, atunci as dori-o

 • Heath

  Daca s-ar produce încărcarea rapida crescând voltajul da, ar fi riscant, dar se face crescând amperajul. Deci va fi nevoie de cabluri mai groase, și încărcătoare poate un pic mai mari.
  Un exemplul, in loc sa crești presiunea la robinet că sa obții mai multa apa, schimbi instalația și pui țevi mai groase, presiunea rămânând aceiași

 • AlexMihaila

  Deștept ⬆️

 • Iulian

  Nu obtii mai multa apa la presiune mai mare, doar curge mai repede, apa e aceeasi

 • Viorel Preda

  Si eu cred asta, insa pun placa cunoscuta cu problemele de productie, pentru a putea spune ulterior ca “daca am fi avut stocuri suficiente, am fi vandut triplu”.

 • Viorel Preda

  Quick charge 4 este disponibil doar cu procesoarele qualcomm.

 • Viorel Preda

  Nu asta a spus @disqus_RKiXk00kt8:disqus , ci ca vasul se umple mai repede fie cu presiune mai mare la acelasi debit (voltaj mai mare si acelasi amperaj) fie cu o teava cu debit mai mare la aceeasi presiune (amperaj mai mare si acelasi voltaj).

 • Srb Srb

  Pai pe noi ne intereseaza presiunea si nu “grosimea apei”
  Chiar si cu amperajul poti da gres daca colaborarea nu este bine facuta.

 • Heath

  Ne interesează să umplem bazinul cat mai repede. Ce alegi, un furtun subțire cu presiune mare sau unul mai gros. În cel gros îți permiți să crești și mai mult presiunea, in cel subțire nu.
  Exista încărcare rapidă de mult timp, nu da problemele la nimeni, și mă gândesc că Apple ar fi in stare să facă treaba buna. Ba chiar e mai sănătos să folosești încărcare rapidă, pentru că telefonul nu ar mai sta cald doua ore… juma’ de oră și gata 100%
  Încărcarea rapida e pasul următor, nu ai cum sa preferi sa tii doua ore telefonul in priza, nu are rost sa i tii apărarea :))

 • Heath

  De exemplu noul Huawei Magic are încărcător cu 5V/8A , și se va incarca mult mai repede (0-90% in 30min, ultimele 10% se incarca trimițând șocuri mici, deci se dezactivează încărcarea rapida, ba chiar nici nu e recomandat să încarci mereu orice telefon mai mult de 90%) și e mult mai rapid și mai rece încărcarea decât 9v cu mai putini A

 • Srb Srb

  Eu nu umplu bazine eu vreau sa ma spal si fara presiune raman locuri negre

 • Heath

  Era un exemplu, cu umplerea bazinului ma refeream la încărcarea bateriei. Unde intra in treaba cu încărcarea faptul că te speli tu?

 • Srb Srb

  Tu ai dat exemplul si doar am dat un alt exemplu ca nu in toate situatiile este recomandat. Sa vedem ce o sa se intample. Apple de obicei cand vine cu ceva noi incearca sa rezolve si problemele existtente

 • Viorel Preda

  Doamne, cat de logic poti sa explici!! Oricine poate intelege. Ma rog… se pare ca nu oricine 🙂

 • V.P

  Esti rau !! 😂😂