eMAG – revolutia preturilor cu reduceri in ianuarie

eMAG revolutia preturilor incepe maine in editia de ianuarie si ne aduce reduceri de pana la 50% la o gama foarte variata de produse din oferta.

eMAG a anuntat oficial in cursul acestei seri ca maine va da startul unei campanii de reduceri numita revolutia preturilor, ea urmand a ne aduce zeci de mii de produse cu pret injumatatit in aceasta pagina. Cei de la eMAG promit ca revolutia preturilor ne va permite sa cumparam foarte multe produse cu preturi reduse cu pana la 50%, iar aceasta este prima mare campanie de reduceri a anului 2017.

eMAG revolutia preturilor este o campanie pe care magazinul online o organizeaza in mod regulat, insa reducerile sunt diferite de fiecare data, in functie de tipurile de produse oferite. In aceasta campanie de reduceri a eMAG pentru revolutia preturilor vom avea disponibile produse din toate categoriile magazinului online, asa ca vom avea din ce sa alegem pentru achizitii.

Conform celor de la eMAG, revolutia preturilor va incepe maine dimineata si ne va aduce reduceri de pana la 50% in urmatoarele categorii de produse, dar nu numai :

Iata cateva dintre cele mai bune reduceri :

eMAG – revolutia preturilor cu reduceri in ianuarie

emag-revolutia-preturilor-reduceri-ianuarie

Conform magazinului online eMAG, revolutia preturilor va incepe maine dimineata la ora 07:00 pentru toata lumea si se va incheia joi, 20 ianuarie, la ora 01:00. In aceasta perioada eMAG va avea cantitati limitate de produse care vor beneficia de reduceri, asa ca toti cei interesati sa profite de oportunitati, vor trebui sa se grabeasca si sa cumpere ceea ce doresc.

In general, cei de la eMAG suplimenteaza stocurile de produse din campaniile revolutia preturilor, insa totul depinde si de stocurile disponibile la furnizori. In aceasta idee, exista posibilitatea ca maine dimineata sa vedeti un produs dorit la eMAG, dar el sa dispara foarte repede deoarece exista cerere foarte mare, iar stocurile ar putea ramane necompletate.

eMAG – revolutia preturilor cu reduceri la iPhone, Samsung si alte smartphone

Pana acum, toate campaniile de reduceri revolutia preturilor eMAG au avut in oferta si terminale iPhone, Samsung, sau ale altor producatori de smartphone-uri. Desi in lista scurta de categorii de produse listate de catre eMAG pentru includere in campania revolutia preturilor ele nu sunt listate, asta un inseamna ca nu le vom regasi pentru achizitie acolo.

In general, ar trebui sa ne bucuram de reduceri de pana la 1000  LEI la smartphone-uri, eMAG anuntand deja ca revolutia preturilor va avea Samsung Galaxy S7 cu 900 de lei mai ieftin. Nu stiu ce fel de reduceri vor exista pentru terminalele Samsung, dar eMAG nu va uita de produsele Apple si sigur le va oferi la un pret mult mai bun decat in mod normal.

eMAG – revolutia preturilor si reduceri la televizoare, laptopuri sau electrocasnice

Cele mai multe reduceri oferite de catre eMAG in campania revolutia preturilor vor fi la laptopuri, televizoare si produse electrocasnice, ca de obicei. Vorbim despre mii, peste mii, de produse din aceste categorii, pe care eMAG le au acum in vanzare, asa ca sigur vor exista foarte multe promotii si oferte foarte bune pentru cei interesati sa le cumpere.

In momentul de fata la eMAG gasiti televizoare cu reduceri de pana la 13.000 de LEI si laptopuri mai ieftine cu 2700 LEI, electrocasnicele avand preturi mai mici cu pana la 2000 LEI. In campania revolutia preturilor, eMAG va creste cel mai probabil aceste reduceri, asa ca produsele ar trebui sa fie si mult mai ieftine decat atat, in anumite cazuri.

eMAG – revolutia preturilor cu reduceri la diverse alte produse

Desi atentia cea mai mare va fi, ca de obicei, la electronice, cei de la eMAG vor avea cu siguranta grija sa aduca in atentia lumii intregi si alte produse din propria oferta. In aceasta idee, campania revolutia preturilor va avea produse pentru masini, haine, obiecte de incaltaminte si multe alte produse extrem de interesante pe care le vom putea cumpara.

Acestea fiind spuse, campania revolutia preturilor la eMAG incepe maine dimineata la ora 07:00 in aceasta pagina, atat pe web, cat si in aplicatia eMAG. Toata lumea va avea acces de al bun inceput la reducerile oferite de catre eMAG, asa ca va puteti bucura oricand de ele.