Samsung Galaxy Note 7 – bateriile au cauzat exploziile

Samsung Galaxy Note 7 a explodat din cauza bateriilor folosite de catre Samsung, o investigatie interna a companiei ajungand la aceeasi concluzie.

Samsung Galaxy Note 7 explodeaza din cauza bateriilor folosite de catre compania Samsung pentru terminal, conform unei investigatii efectuate de catre companie. Rezultatele acestei investigatii privind exploziile Samsung Galaxy Note 7 vor fi dezvaluite pe 23 ianuarie, insa o persoana familiara cu investigatia a confirmat faptul ca bateriile sunt problema.

Se pare ca o persoana din interiorul Samsung, a aflat rezultatele investigatiei Samsung Galaxy Note 7 si, din pacate, problema pare sa fi fost in fata “ochilor” nostri. Samsung a ajuns la concluzia ca bateriile sunt sursa problemelor Samsung Galaxy Note 7 inca din toamna anului trecut, insa se pare ca acelasi lucru s-a intamplat si in decembrie.

Desi Samsung ar intentiona sa anunte rezultatele investigatiei Samsung Galaxy Note 7 abia peste o saptamana, dar este clar inca de pe acum ca lucrurile nu sunt simple. Daca Samsung Galaxy Note 7 a avut probleme cu bateriile si Samsung a continuat sa le vanda stiind ca utilizatorii pot fi pusi in pericol, atunci vorbim despre o problema foarte mare.

Samsung Galaxy Note 7 – bateriile au cauzat exploziile

Rezultatele investigatiei privind exploziile Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie anuntate cu doar o zi inaintea anuntarii rezultatelor financiare pentru T4 2016 ale Samsung. Pana acum s-a aflat ca aceste probleme ale Samsung Galaxy Note 7 nu au afectat profitul companiei Samsung, insa ramane de vazut ce se va intampla in urmatoarele luni.

Impreuna cu rezultatele acestei investigatii, cei de la Samsung vor anunta si unele masuri de testare suplimentara ale smartphone-urilor pentru a evita probleme similare cu cele ale Samsung Galaxy Note 7. Acest lucru este perfect normal, deoarece daca Samsung Galaxy S8 va avea aceleasi probleme ca Samsung Galaxy Note 7, atunci lucrurile vor fi extrem de grave pentru Samsung.

“A Samsung Electronics investigation into what caused some Galaxy Note 7 smartphones to catch fire has concluded that the battery was the main reason.  The results of the investigation will likely be announced on Jan. 23, a day before it announces detailed fourth-quarter earnings results.”

Samsung Galaxy Note 7 a fost un fiasco mediatic pentru compania Samsung, insa increderea multor clienti nu a fost zdruncinata, asa ca exista o baza de crestere pentru companie. Totusi, daca un episod precum cel al Samsung Galaxy Note 7 se va repeta, atunci e putin probabil ca Samsung sa iasa la fel de putin “sifonata”.

samsung-galaxy-note-7-baterie-explozii

2 COMENTARII

  1. Hmm,e cam incurcata treaba.Cred ca,de fapt,spatiul insuficient lasat in jurul bateriei a fost adevarata problema.Acum,au de ales intre a spune ca a fost o eroare de proiectare si,evident,ca sursa problemelor o reprezinta bateriile.Deci,cam ce va spune Samsung?

  2. Serios? Si noi care credeam ca au luat foc din cauza wallpaperelor folosite.

    Pai normal ca din cauza bateriei, asta se stia de la primul telefon care a luat foc, unde e noutatea?