Google Pixel are probleme cu difuzoarele, nu este schimbat

Google Pixel are probleme hardware cu difuzoarele, compania Google refuzand sa returneze banii clientilor nemultumiti de inlocuiri.

Google Pixel are o problema serioasa a difuzoarelor si v-am prezentat-o acum cateva saptamani, cand v-am spus ca volumul trebuie setat pana la valoarea de 80%. Daca volumul difuzoarelor Google Pixel depaseste 80%, atunci sunetele emise de catre el sunt distorsionate, lucru care nu este de dorit de catre vreun utilizator care a cumparat acest smartphone al Google.

Povestea o problemelor difuzoarelor Google Pixel o puteti citi in acel articol, iar in clipul video de mai jos puteti vedea cat de proasta este experienta unor clienti. Cei de la Google sunt constienti de problemele difuzoarelor Google Pixel si schimba unitatile afectate, insa un client a schimbat 5 terminale si problema a fost prezenta la fiecare dintre ele.

In ciuda faptului ca Google schimba unitatile afectate ale Google Pixel, compania refuza totusi sa returneze banii celor care nu sunt multumiti de o inlocuire. Compania Google recunoaste faptul ca Google Pixel are o problema, insa ea nu este software, asa cum credeau multi, ci este una hardware, deci practic nu poate fi rezolvata decat prin inlocuirea unei componente.

Google Pixel are probleme cu difuzoarele, nu este schimbat

Unii clienti au descoperit o rezolvare ce poate fi facuta prin instalarea unor drivere speciale, insa nu orice detinator de Google Pixel este capabil sa faca asta. Cei de la Google nu par sa fie dispusi sa rezolve problemele Google Pixel in acest mod deocamdata, dar probabil in modelul urmator vor incerca sa evite problemele de acest gen.

Avand in vedere ca Google Pixel nu este primul model de smartphone vandut de catre compania Google, el nu ar fi trebuit sa vina cu asemenea probleme. In ciuda acestui lucru, Google Pixel nu este perfect si cei care il cumpara trebuie sa fie constienti ca vor fi plimbati pe la service-urile autorizate pentru a inlocui unitatile cu defecte.

Acestea fiind spuse, toti producatorii de smartphone-uri au probleme, fie ca sunt mari, sau mici.