Ice 9 inlocuieste complet ecranul principal de aplicatii al iPhone

Ice 9 este o tema lansata zilele trecute in Cydia pentru terminalele iPhone, iar cu ajutorul sau putem schimba in totalitate interfata ecranului principal de aplicatii. Mai exact, vorbim despre ascunderea completa a ecranului principal de aplicatii standard al iOS si afisarea unuia nou, bazat in cea mai mare parte doar pe widget-uri si nimic mai mult.

Creatorul Ice 9 s-a inspirat si din Google Pixel in crearea acestei teme, astfel ca el a implementat launcher-ul pe care cei de la Google il ofera in Android. In aceasta idee, in partea superioara a ecranului principal de aplicatii este o bara de cautare care permite introducerea de texte, sau efectuarea de cautari folosind simple comenzi vocale cu Siri, sau aplicatia Google.

Ice 9 este o tema completa pe care o putem instala chiar in acest moment in terminalele iPhone, iar multumita ei puteti beneficia de o experienta noua de a va folosi terminalele.

„Swipe middle sections to switch between weather, calendar, missed calls, texts, mail, twitter, facebook, and next alarm. Tap middle section to launch corresponding app. Swipe up on music player to launch favorite music app. Swipe left or right on music app to skip track, touch to pause/play. Use the built-in app launcher or choose your favorite from Cydia. Integrated Google Pixel Launcher with search bar and voice! (use Siri or Google search app).”

Ice 9 este disponibila pentru descarcare din repo-ul ZodTTD & Macciti al Cydia.

ice-9

Articolul precedentDJ Rig este disponibila la oferta ipentru iPhone si iPad
Articolul următoriPhone 8 concept insumeaza zvonurile recente
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.