iPhone 8 concept insumeaza zvonurile recente

iPhone 8 este prezentat astazi intr-un concept foarte interesant care are menirea de a insuma mai toate zvonurile lansate in ultimele luni pe internet din diverse surse. Mai exact, vorbim intai despre un iPhone 8 care are un ecran OLED ce acopera o mare parte din panoul frontal, marginile laterale, superioara si inferioara disparand aproape in totalitate.

Butonul Home al iPhone 8 a fost deasemenea facut pierdut in acest concept, el aratandu-ne cum l-ar putea transforma compania Apple intr-unul virtual. Din moment ce ecranul OLED acopera toata partea inferioara a carcasei, butonul Home devine virtual si nu mai ocupa spatiu fizic in carcasa, impiedicand implementarea altor functii importante.

Separat, acest concept pentru iPhone 8 ne arata si ca un iris scanner si-ar putea gasi o “casa” in terminal, insa acest lucru este putin probabil in momentul de fata. O noua culoare alba pentru carcasa iPhone 8 este sugerata, insa acest lucru ni s-a spus inclusiv pentru iPhone 7, dar compania Apple nu pare deocamdata pregatita sa ne ofere asa ceva.

iPhone 8 concept insumeaza zvonurile recente

In final se sugereaza implementarea unui port USB-C si a incarcarii fara fir in iPhone 8, iar una dintre ele ar urma sa fie disponibila incepand de anul acesta. Compania Apple intentioneaza intr-un final sa ofere suport de acest gen pentru produsul sau, insa probabil iPhone 8 urmeaza sa aiba deasemenea alte surprize mai mult decat interesante pentru noi.

Deci, ce parere aveti despre acest concept pentru iPhone 8 ?

iphone-8-concept-ianuarie-mare