iPhone 8 va reduce substantial vanzarile iPhone 7

iPhone 8, inca anuntat doar ca si zvon, urmeaza sa reduca substantial vanzarile iPhone 7 in cursul urmatoarelor luni, pana in toamna.

iPhone 8 nu va fi lansat prea curand pe piata, insa el deja lasa o “umbra” foarte mare peste iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care au fost lansate toamna trecuta de catre Apple. Terminalele au avut parte de un presupus start surprinzator, insa evolutia lor in 2017 este “franata” de catre zvonurile care anunta lansarea unui iPhone 8 cu adevarat exceptional.

Analistii americani au inceput deja sa promoveze aceasta idee privind iPhone 8, astfel ca ei sunt de parere ca vanzarile iPhone 7 vor fi mici in urmatoarele doua trimestre fiscale. Analistii sunt de parere ca interesul foarte mare pentru iPhone 8 va convinge multa lume sa nu se uite la iPhone 7 si iPhone 7 Plus pana in toamna, iar acest lucru ar putea fi adevarat.

Diverse zvonuri aparute pana acum sugereaza faptul ca iPhone 8 urmeaza sa aiba un ecran OLED, in premiera, care va acoperi aproape intregul panou frontal. Mai mult decat atat, pentru iPhone 8 Apple ar intentiona sa : implementeze inclusiv un sistem de incarcare rapida, posibil si wireless; ofere rezistenta mai mare la apa, ori sa imbunatateasca substantial bateria si procesorul.

iPhone 8 va reduce substantial vanzarile iPhone 7

Adaugand la toate acestea si un design cu mult schimbat pentru iPhone 8, utilizatorii ar fi extrem de tentati sa treaca cu vederea iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru un smartphone mai bun. Desigur ca nimeni nu le garanteaza faptul ca iPhone 8 va fi atat de incitant pe cat il prezinta zvonurile, dar aceasta nu ar fi prima oara cand zvonurile ar avea dreptate.

Pentru ca iPhone 8 se anunta a fi atat de grozav, analistii deja reduc preturile actiunilor Apple pentru urmatoarele doua luni, dar anunta si o scadere a vanzarilor fata de anul 2016. Avand in vedere ca 2016 a fost mai prost decat 2015, am vorbi despre o contraperformanta pentru Apple si despre o problema care ii va afecta serios incasarile in 2017.

Desigur ca pentru 2018 analistii anunta cresteri in vanzarile iPhone multumita iPhone 8, dar asta anuntau si in iarna anului trecut pentru 2017 dupa lansarea iPhone 7. Adevarul este undeva la mijloc, asa ca ramane sa vedem ce ne va oferi Apple.

iphone-8-vanzari-iphone-7