Prima Pagina Samsung Samsung intervine pentru a impiedica arestarea liderului sau

Samsung intervine pentru a impiedica arestarea liderului sau

Jay Y. Lee, actualul vicepresedinte al consiliului de administratie al Samsung si conducator al companiei, ar putea scapa de arestare, desi procurorii din Coreea de Sud cer asta. Compania Samsung si diversi oameni influenti din meniul de afaceri ii cer instantei care judeca acum cererea de arest, sa nu o incuviinteze si sa il lase pe Jay Y. Lee in libertate.

Avocatii companiei Samsung au negat toate acuzatiile imputate de catre procurori impotriva lui Jay Y. Lee si sustine ca el a fost obligat sa faca plati de 36 de milioane de dolari catre apropiati ai presedintelui tarii. Procurorii nu par sa fie de aceeasi parere din moment ce au cerut arestarea lui Jay Y. Lee, asa ca acum instanta are o decizie extrem de dificila de facut.

Samsung sustine ca Jay Y. Lee poate fi judecat si in stare de libertate, din moment ce are deja interdictie de a parasi Coreea de Sud, iar procurorii deja au confiscat dovezile de care aveau nevoie. Maine va avea loc si o audiere pentru a se stabili daca mandatul de arest va fi emis, sau nu, deci avocatii lui Jay Y. Lee, cei ai Samsung, dar si procurorii vor fi prezenti.

Daca Jay Y. Lee va fi arestat, atunci vorbim despre o premiera, deoarece desi tatal sau a fost condamnat in doua randuri pentru evaziune fiscala si dare de mita, el nu a fost arestat vreodata. Ar fi o premiera si pentru lupta anticoruptie din Coreea de Sud, deoarece vorbim despre arestarea unei persoane extrem de importante, insa maine se va decide totul.

“Samsung Group and other members of the business community have called on the court to not approve the arrest warrant against Lee Jae-yong. Samsung has denied all allegations and argues that it was strong-armed in having to give more than $36 million to two foundations run by Choi Soon-sil.”

jay-y-lee-arest-samsung-coreea-sud

 • Heath

  În cazul asta, daca totul e adevărat, chiar se poate zice Samsung = mizerie, sau mai bine =rusineeee

 • bogdan

  Apple e mai bună?

 • Srb Srb

  multumesc mult !
  ALELUIA

 • Srb Srb

  logic

 • Mihai

  Banuiesc ca esti la zi cu obiceiurile si castele din Korea de Sud. Altfel nu-mi explic raspunsul tau atat de categoric si perfect documentat.

 • Heath

  Zic și eu că dacă e corupt merita sa se facă dreptate. Daca vine restul oamenilor influenți de la Samsung ca sa facă presiune și așa acest jayz Lee să scape, atunci rusinica pentru capii de la Samsung 😀

 • Srb Srb

  ALELUIA ! Si se mai creaza si un precedent si dupa aceea toti oamenii cu “spate” vor face oficial la fel

 • rundown

  Normal ca e corect sa il bage la mititica. Ar putea baietii peste noapte sa il care cu loganul pana in Coreea de Nord daca ar fi smecheri. Acolo nu exista samsung, galaxy sau orice alta marca de telefon decat cele aprobate de ilustrul mucos cu dementa. Ar fi violat omul de Doru Coreanul doar in pauza de la mese :))
  Serios vb acum, sa mituiesti pe cineva ca sa apuci tu ciolanul nu mi se pare ceva iesit din comun. Toti vor cate o vacanta in Maldive sau Baleare all inclusive +2 bastinase cu nuci de cocos sub maieu:)). Faptul ca a mituit inalti demnitari, asta e prostie. In primul rand a facut abuz de imagine/putere, in al 2 rand cred ca acei demnitari au primit cate un note 7 pe langa bani 🙂 adevarul e undeva la mijloc.

 • terrymada

  Ce fata are prezervativul:))

 • 1mihai

  Incercati un pic sa ganditi, sunteti precum oile…

  Daca el este acuzat de dare de mita automat o sa fie acuzat de luare de mita PRESEDINTELE COREEI DE SUD!

  Voi sunteti sanatosi?

  Asa ceva intr-o tara precum Coreea de Sud este IMPOSIBIL!

  Trezirea oameni buni!!!

 • rundown

  Cor

 • rundown

  Coreanul fruntas (Mr. President) are voie sa ia mita. Se considera contributie la viitoarea campanie electorala:)). Cel care da o cam s*ge daca e prins.