HoPiKo – o aplicatie promovata de Apple, disponibila la oferta

HoPIKo a fost aleasa de Apple drept aplicatia gratuita a saptamanii acum cateva luni, iar dupa cum puteti vedea din imaginea de mai jos, vorbim despre un joc de tip speed run in care va trebui sa controlam un personaj care trebuie sa sara de pe o platforma pe alta evitand caderea si implicit moartea.

HoPIKo a fost creat avand la baza o lume vrituala imensa si extrem de complexa pe care va trebui sa o descoperim singuri, fiecare misiune obligandu-ne sa gasim cele mai scurte rute de la plecare si pana la destinatie pentru a duce personajul in siguranta peste tot.

THE EVIL NANOBYTE VIRUS IS OUT, GAMING IS OVER… IT’S TIME TO HOOK UP YOUR POWER GLOVES AND SAVE YOUR HOPIKO BROTHERS! HOPIKO IS AN INTENSE SPEED RUN PLATFORMER WHERE YOU GET TO SAVE GAMING. JUMP FROM PLATFORM TO PLATFORM AVOIDING DEATH, EXPLOITING SHORTCUTS AND RIPPING THROUGH 100S OF HAND-CRAFTED LEVELS, EACH ONE DROPPED INTO A 5-STAGE MINI RUN DESIGNED TO BREAK YOUR MIND!

Creatorii HoPIKo au creat nu mai putin de 100 de nivele pentru cei care le incearca jocul, iar pe masura ce avansam in gameplay hartile vor fi din ce in ce mai complexe si va trebui sa ne straduim din ce in ce mai tare pentru a ajunge de pe o platforma pe alta.

  • Fast and brutal twitch-based gameplay
  • Awesome chiptune soundtrack written and composed on authentic hardware
  • Uses every ounce of your muscle memory
  • Unique touch screen controls, not a d-pad in sight
  • Integrated Game Centre scoreboards and loads of unique achievements

HoPIKo este disponibila pentru DESCARCARE, in format universal, din App Store cu 1 euro reducere.

HoPiKo - iDevice.ro