Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 – apeluri redirectionate in SUA

Samsung Galaxy Note 7 – apeluri redirectionate in SUA

Samsung Galaxy Note 7 este in continuare folosit de cateva mii de persoane din SUA, iar intr-o tentativa disperata de a convinge oamenii sa renunte la terminal, un operator ia o masura neasteptata. Mai exact, cei de la Verizon au anuntat ca vor redirectiona apelurile facute de pe terminalele Samsung Galaxy Note 7 incepand din perioada urmatoare.

Desi Verizon a lansat acum ceva vreme o actualizare pentru Samsung Galaxy Note 7, care reducea procentul maxim de incarcare al bateriei, multi nu s-au lasat “pacaliti” de el. Pentru ca oamenii nu vor sa-si paraseasca terminalele Samsung Galaxy Note 7, desi Verizon a rambursat banii tuturor clientilor care l-au cumparat, acum pregatesc o surpriza neplacuta pentru ei.

Mai exact, clientii Verizon care nu au returnat terminalele Samsung Galaxy Note 7 vor trebui sa plateasca pretul intreg al dispozitivului. Mai mult decat atat, in curand toate apelurile facute de pe Samsung Galaxy Note 7 prin reteaua Verizon, exceptandu-le pe cele catre 911, vor fi redirectionate spre serviciul de relatii cu clientii al operatorului.

Practic, Verizon este nevoita sa ia masuri disperate impotriva clientilor care inca se mai incapataneaza sa foloseasca Samsung Galaxy Note 7 in reteaua sa. Avand in vedere ca in curand terminalele Samsung Galaxy Note 7 nu vor mai putea fi folosite deloc in reteaua Verizon, internetul putand fi deasemenea blocat, probabil toate dispozitivele vor fi returnate.

“In spite of our best efforts, there are still customers using the recalled phones who have not returned or exchanged their Note 7 to the point of purchase. The recalled Note 7s pose a safety risk to our customers and those around them.”

samsung-galaxy-note-7-redirectionat-apeluri

 • V.P

  Un phablet extraordinar acest Note 7 , l-am testat si eu pana sa fie retras , pacat ca a avut probleme .

 • Mihai V

  Si mie imi pare rau de soarta lui

 • Heath

  În primele review-uri era dat drept cel mai bun telefon fabricat vreodată…

 • Srb Srb

  cum sa fie extraordinar daca iti este frica de el?? O mizerie, este dovada ca “este prea perfect ca sa fie adevarat” si uite ca a ajuns la gunoi

 • V.P

  Uite ca din cauza asta operatorii recurg la masuri disperate .
  Cum si aparut cum ai dat cu mucii in fasole .

 • Srb Srb

  eu nu aveam cum sa apar dragule…eu sunt aici tot timpul. Tu si cu altii vad ca va place genul acesta de mancare.Pofta buna

 • V.P

  Multumim !!

 • Daniel Razvan

  Caracter infect !!!

 • cuesnecenzurat

  root si au scapat de restrictii.