Samsung Galaxy S8 a fost confirmat oficial

Samsung Galaxy S8 a fost confirmat oficial de catre compania Samsung, denumirea sa fiind inregistrata in SUA cu brevet de marca.

Samsung Galaxy S8 a fost confirmat oficial de catre compania Samsung, coreenii alimentand si mai mult speculatiile cu privire la aparitia viitorului smartphone. Un brevet de marca pentru denumirea Samsung Galaxy S8 a fost depus deja pentru inregistrare la Oficiul pentru Brevete de Inventie si Marci din SUA de catre compania Samsung.

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata documentul care confirma in mod oficial numele Samsung Galaxy S8 pe care compania il va folosi pentru smartphone. Singurul motiv pentru care Samsung ar inregistra denumirea Galaxy S8 ar fi pentru a o utiliza in momentul in care va lansa Samsung Galaxy S8 pe pietele globale, cel mai probabil in aprilie.

Compania Samsung a inregistrat in mod regulat numele noilor sale smartphone-uri cu putin timp inaintea prezentarii, asa ca Samsung Galaxy S8 ar putea fi prezentat in curand. Cel mai recent zvon sugera faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi prezentat in cadrul unei conferinte private care va fi organizata in cadrul Mobile World Congress 2017 de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy S8 a fost confirmat oficial

Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie prezentat jurnalistilor prezenti la Mobile World Congress 2017, insa prezentarea publica ar pute avea loc in martie. Mai exact, la sfarsitul lunii martie ar trebui sa vedem Samsung Galaxy S8 prezentat oficial de catre Samsung, iar lansarea ar putea avea loc in a doua parte a lunii aprilie in zeci de tari de pe glob.

Desi s-a speculat zilele trecute ca Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus vor fi lanaste, brevetul de marca descoperit acum acopera doar denumirea principala. Asta inseamna doar ca Samsung nu vrea sa-si bata capul cu cheltuirea unor bani in plus pentru a breveta diverse variatii ale Samsung Galaxy S8, desi ele vor avea protectie oricum.

In baza a ceea ce s-a spus pana acum, Samsung Galaxy S8 va fi lansat in 2 versiuni, ambele cu ecrane Super AMOLED, insa unul va avea 5.7 inch si unul 6.2 inch. Ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor avea chip-uri Qualcomm si Exynoss, 6 GB RAM, camera principala de 12 megapixeli, camera frontala de 8 megapixeli si baterii care vor avea minim 2500 mAh.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 se apropie.

samsung-galaxy-s8-confirmat-oficial