Samsung Galaxy S8 va avea pretul de 850 de euro

Samsung Galaxy S8 cu pret de 850 de euro urmeaza sa fie lansat oficial de catre compania Samsung in cursul lunii aprilie, dupa o prezentare in martie.

Samsung Galaxy S8 va avea pretul de 850 de euro in momentul in care va fi lansat, informatia venind astazi de la o sursa care in trecut ne-a oferit informatii valide in legatura cu alte produse Samsung. Ea sustine ca Samsung Galaxy S8 va costa 849 de dolari in SUA, deci in Europa va costa 850 de euro, asa cum se intampla in mod normal cu paritatea euro/dolar.

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aduca foarte multe modificari in comparatie cu modelul lansat anul trecut, iar pentru asta Samsung va cere un pret pe masura. Vorbim aici despre versiunea de baza a Samsung Galaxy S8, care probabil va avea 32 GB spatiu de stocare, pretul fiind cu aproape 100 de euro mai mare decat cel al iPhone 7 32 GB.

In ceea ce priveste prezentarea, se pare ca Samsung va organiza o conferinta “secreta” la Mobile World Congress din Barcelona pentru a demonstra Samsung Galaxy S8. In aceasta idee, doar presa invitata de catre Samsung la eveniment va putea vedea Samsung Galaxy S8 inaintea prezentarii oficiale, asa ca lumea intreaga il va vedea prin ochii lor.

Samsung Galaxy S8 va avea pretul de 850 de euro

Samsung Galaxy S8 ar urma sa fie prezentat oficial la sfarsitul lunii martie, probabil pe data de 29, insa lansarea oficiala ar putea avea loc in a 17-a saptamana a anului 2017, adica perioada 24 – 30 aprilie. Daca lucrurile vor fi asa, atunci Samsung Galaxy S8 va fi prezentat la distanta obisnuita de eveniment, asa cum a organizat Samsung lansarile in ultimii ani.

Daca informatia privind prezentarea Samsung Galaxy S8 in cadrul unui eveniment privat se va dovedi a fi adevarata, atunci este clar ca si cea privind pretul Samsung Galaxy S8 este reala. Daca pretul Samsung Galaxy S8 va fi de 850 de euro, atunci am putea vorbim despre o schimbare majora in strategia Samsung privind vanzarea de produse.

“#S8 is READY & will be present to mwc,though NOT showcased to big public.. Little bird told me 3/29 , available w17, from 849 !!! #galaxyS8”

Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie lansat in doua versiuni care au ecrane AMOLED cu diagonala de 5.7 inch si 6.2 inch, rezolutie 2560 x 1440 pixeli, chip Snapdragon 835 si un chip Exynos cu procesoare quad/octa-core, 6 GB RAM, placa video Adreno 540, camera principala de 12 megapixeli si o camera frontala 8 megapixeli.

Daca aceste presupuse specificatii Samsung Galaxy S8 merita pretul de 850 de dolari vom afla doar dupa ce produsul va fi oficial lansat pe piata. Daca acesta va fi pretul versiunii de baza al Samsung Galaxy S8, atunci Samsung Galaxy S8 Plus va costa minim 950 de euro, deci tot cu 100 de euro mai mult decat iPhone 7 Plus.

samsung-galaxy-s8-pret-850-euro