Prima Pagina iPad Pro iPad Pro 2 – trei noi modele vor fi lansate in 2017

iPad Pro 2 – trei noi modele vor fi lansate in 2017

iPad Pro 2 va fi lansata in trei versiuni in cursul anului 2017, compania Apple pregatind o serie de actualizari destul de interesante pentru seria sa de tablete. Am aflat acum cateva saptamani despre noile modele ale iPad Pro 2 pregatite de catre compania Apple, ele urmand a avea ecrane de 9.7 inch, 10.5 inch si 12.9 inch, cea din mijloc fiind noua.

Astazi au aparut noi informatii cu privire la modelele tabletelor iPad Pro 2 care vor fi lansate, iar ele coroboreaza o parte dintre detaliile pe care le-am aflat in saptamanile trecute. Mai exact, iPad Pro 2 9.7 inch va fi modelul entry-lever al celor de la Apple, iar iPad Pro 2 10.5 inch ii va lua locul in oferta, ca si pret, modelul de 12.9 inch urmand a fi la fel de scump.

iPad Pro 2 9.7 inch urmeaza sa intre in productie in primul trimestru fiscal al anului 2017, in timp ce restul modelelor vor intra in productie in T2 2017. Toate cele trei modele ale iPad Pro 2 urmeaza sa fie prezentate cel mai devreme in cel de-al doilea trimestru fiscal al anului 2017, asa ca e posibil sa nu avem o conferinta in martie pentru ele.

iPad Pro 2 – trei noi modele vor fi lansate in 2017

Pentru ca iPad Pro 2 9.7 inch va fi un model mai ieftin, promovat in principal pentru mediul educational, Apple vrea sa-i si reduca partial costurile de productie. In aceasta idee, Apple a gasit noi furnizori de componente pentru iPad Pro 2 9.7 inch, insa e greu de spus daca acest lucru va avea un efect negativ asupra calitatii produsului final.

“Apple reportedly is planning three new tablets for 2017, a 9.7-inch iPad with a friendly price range, a 10.5-inch iPad, and an upgraded 12.9-inch iPad Pro. The products are still in planning, with the 9.7-inch model expected to enter mass production in the first quarter, and the other two in the second. However, these tablets may not be announced or even released in the market until the second half of 2017.”

iPad Pro 2 10.5 inch si 12.9 inch vor avea un nou chip A10X folosit in iPhone 7, in timp ce iPad Pro 2 9.7 inch ar putea folosi in continuare acelasi chip A9X. Practic, iPad Pro 2 9.7 inch ar putea avea doar schimbari minore ale componentelor pentru ca pretul de vanzare sa fie redus, deci nu trebuie sa ne asteptam la ceva extravagant din partea companiei Apple.

“Apple is considering having the 10.5-inch iPad replace the existing 9.7-inch product line and will let the new 9.7-inch iPad become an entry-level device, mainly targeting the education sector.As for the 10.5-inch iPad, Apple currently plans to equip the device with its A10X processor, while the upgraded 12.9-inch iPad Pro is also expected to feature the same chip.”

Vanzarile de tablete iPad au scazut constant pentru compania Apple, asa ca noile modele ale iPad Pro 2 ar trebui sa aduca un “suflu nou” in oferta companiei. Daca produsele vor avea aceleasi preturi mari, atunci exista sansa ca lumea sa stea departe de ele, insa lucrurile s-ar schimba daca preturile ar mai scadea in urma lansarii, chiar si pentru modelele noi.

ipad-pro-2-3-modele-2017

 • Srb Srb

  da 9.7 pro va ramane cam cum este acum, vor micsora pretul posibil cu 100$

 • Srb Srb

  Bun bun cele mai bune vor deveni si mai bune

 • V.P

  Sunt compromise , in trei ani sunt istorie iar vinovat pentru asta este Samsung , nenorocitii astai au fortat Apple sa modifice dimensiunea , au tras masonii de timp dar piata a decis intr-un final iar noi am scapat de 3,5 si 4 inch .
  Partea interesanta este ca anul asta Galaxy S8 vine cu un ecran de peste 6 inch ceea ce forteaza din nou mana americanilor .

 • Srb Srb

  cand mergi cu pantalonii largi sau cu telefonul ce iese jumatate pe afara este din vina samsung…tabletele cam de la 7″ au inceput, dar nici acea dimensiune nu se merita pt o tableta…deci de la 9″. Samsung va anihila tabletele doar daca vin cu acele telefoane ce se transforma in tablete

 • V.P

  O sa vezi ca am dreptate , cand ai un 6.3 compact la ce sa mai folosesti o tableta de 7 , 9 inch ??
  Uite ca pantalonii nu sunt chiar atat de largi , se calca in picioare fanii Apple pentru iPhone 7 Plus , fara suparare dar sa ai un 6,3 intr-o carcasa de 7 Plus e lucru mare .

 • Laur

  Nicio informatie in legatura cu noul mini?

 • Kfc

  Asta se intampla cand ai un portofoliu de 3 produse. Tragi de ele cu dintii si nu accepți ca sunt in picaj direct.

 • sorel

  Oricum iPad are cele mai mari vanzari $€ nu neaparat in unitati vandute . In definitiv e ceea ce conteaza .
  Totusi asteptam ceva ca iPad Air 3 9.7 in loc de iPad Pro 2 9.7 .

 • Julian

  v.p , ca de obicei vorbesti prostii:
  1. Haterii tot spun de la iPad 2 ca va deveni istorie: ei, uite cate modele au scos Apple, la iPad, de atunci… iPad a devenit, intr-adevar, istorie! Dar una buna!!! :))
  Nu ca …incercarile disperate ale samsung cu ale sale… tablete (daca se pot numi așa…);
  2. Aici se vorbea de iPad: ai sarit imediat cu s8-ul ala; ce treaba are ala cu iPad?!?

 • Srb Srb

  Sa vedem. Prefer 5.5″ intr-o carcasa de iphone 7

 • Srb Srb

  Atarna se vede clar cine are telefon mare si lung. Ori il tine in mana ori la spate si nici de incaltat nu o poate face cu el in buzunar.

 • V.P

  Ca de obicei vorbesti prostii Julian ; 2016 a fost anul in care vanzarile iPad au cazut , defapt toata piata a cazut in cap ( profitul Apple nu a fost afectat din cauza vanzarilor scazute pentru ca iPad Pro 12,9 fiind un produs scump a ajutat Apple sa mentina profitul .
  Aici e vorba de iPad ,, am sarit imediat cu S8 ?? NU ,, am sarit cu iPhone 8 Plus , poate 7S Plus baiatule “S8 a fost doar un exemplu” aici vom ajunge din moment de marginile dispar , nu vezi ca asta e la “moda” in 2017 .
  Psss ,, haterii nu aveau motive sa spuna la vremea aia ca iPad dispare din moment ce nu exista alternativa , in schimb acum phablet-urile ameninta agrav acest segment .

 • Julian

  @v.p : Aaa, ce faci? Nu mai ai cuvintele la tine?!? Dai copy-paste la fraza cu care am inceput eu ?!? Rușinicăăă 😀😀😀
  Si daaaaa!!! Ai mare dreptate: phablet-urile amenință piata….
  Hmmm, abia astept să ne trimiti o poza cu tine si cu o paleta de vreo 7″ la ureche 😀😀😀
  O sa-ti stea taaare frumos, la cei 1,45 m pe care-i ai…
  😀😀😀

 • Srb Srb

  lasa-l, nu vei ca te copiaza in comentarii? el a zis ca isi ia nu stiu ce ipad,acuma o lalaie..samsung a copiat si a incercat sa concureze cu apple cam in tot si a ramas doar cu smartphone’urile , tabletele au cazut, laptopurile lor au cazut