iPhone 7S – marea surpriza pregatita de Apple

iPhone 7S urmeaza sa aiba un ecran OLED implementat de catre Apple, daca Samsung va putea furniza suficient de multe componente.

iPhone 7S urmeaza sa fie lansat impreuna cu iPhone 8 in cursul acestei toamne pe pietele globale, compania Apple avand foarte multe surprize pregatite pentru noi. Mai exact, Apple ar intentiona sa lanseze doua modele ale iPhone 7S si un model al iPhone 8, dar asta doar pentru ca ar putea avea probleme cu productia celui din urma si nu ar putea acoperi cererea.

Stim deja ca iPhone 8 va avea un ecran OLED si ca productia pentru aceste componente este foarte redusa, acesta fiind motivul pentru care iPhone 7S va exista. Desi pana acum s-a spus ca iPhone 7S nu va avea un ecran OLED, un zvon aparut in cursul zilei de ieri sugereaza faptul ca Apple ar dori sa ofere un ecran OLED si in aceste modele, dar numai daca va putea.

Apple va cumpara ecrane OLED pentru iPhone 8 de la compania Samsung, insa daca productia va fi suficient de buna, iPhone 7S va beneficia deasemenea de acest tip de ecran. In aceasta idee, iPhone 7S ar putea veni deasemenea cu un ecran OLED, iar asta ar reprezenta o schimbare majora in strategia Apple si experienta pe care noile sale produse ne-o vor oferi.

iPhone 7S – marea surpriza pregatita de Apple

Pana acum compania Apple s-a ferit sa implementeze ecrane OLED in iPhone din cauza faptului ca tehnologia nu era suficient de avansata, insa iPhone 7S si iPhone 8 ar urma sa se bucure de ele. Daca Apple va implementa un ecran OLED in iPhone 7S, atunci va fi cu siguranta o surpriza pentru foarte multa lume, mai ales ca acesta urmeaza sa fie modelul mai “ieftin” anul acesta.

Problema sta desigur la Samsung si capacitatea sa de productie pentru ecrane OLED, iar din acest punct de vedere este discutabila aceasta schimbare pentru iPhone 7S. Separat de Samsung, nu prea exista alte companii care sa poata furniza suficient de multe ecrane OLED pentru iPhone 7S si iPhone 8, iar coreenii nu-si pot creste capacitatea de productie.

Acestea fiind spuse, ar fi grozav daca si iPhone 7S va avea un ecran OLED, dar ramane de vazut ce va putea face Apple in final.

iphone-7s-ecran-oled