iPhone 8 – incarcarea wireless este aproape sigura

iPhone 8 va avea aproape sigur un sistem de incarcare wireless rapida integrat de catre compania Apple, conform unor informatii aparute astazi.

iPhone 8 va avea aproape sigur incarcare wireless, asta daca nu cumva se va intampla ceva neasteptat in procesul de dezvoltare din urmatoarele luni si Apple va renunta la functie. Informatii aparute astazi in Asia dau de inteles ca pentru iPhone 8 compania Apple a ales un nou furnizor de componente, acesta urmand a livra chip-urile pentru incarcarea wireless.

Lite-On Semiconductor a intrat in lantul de distributie al Apple pentru iPhone 8, conform unor informatii venite din Asia, rolul sau fiind de a furniza aceste chip-uri in urmatoarele luni. Vorbim nu doar despre incarcare wireless pentru iPhone 8, ci despre un rapida, deci teoretic ea ar trebui sa fie cel putin la egal cu actualul sistem de incarcare folosind un cablu USB.

Acasta companie Lite-On urmeaza sa furnizeze jumatate dintre chip-urile folosite de catre compania Apple pentru sistemul de incarcare wireless rapid din iPhone 8. Nu se stie cine va furniza cealalta jumatate, insa nici nu prea conteaza, atat timp cat iPhone 8 se va putea incarca fara fir, dar si, poate, mai rapid decat se incarca iPhone 7 in momentul de fata.

iPhone 8 – incarcarea wireless rapid este aproape sigura

Dupa cum era de asteptat, cei de la Lite-On nu au comentat aceste informatii si nici nu confirma in vreun fel ca au avut macar discutii cu Apple cu privire la iPhone 8. Lite-On nu a mai furnizat pana acum componente pentru compania Apple, insa iPhone 8 va fi primul terminal care se va bucura de aceasta tehnologie si probabil nu va fi ultimul.

De ani de zile se tot zvoneste ca Apple ar urma sa implementeze un sistem de incarcare wireless in iPhone si se pare ca iPhone 8 il va avea. Cu cat va fi mai rapid acest sistem de incarcare wireless din iPhone 8 fata de cele din alte smartphone-uri este greu de spus, dar Apple ar putea avea un avantaj in fata competitorilor sai multumita lui.

“Lite-On Semiconductor, a maker of discrete and analog IC components, has entered the supply chain for the next-generation iPhone 8 by providing GPP bridge rectifiers for the support of fast wireless charging. Lite-On Semi has reportedly obtained half of the orders for GPP bridge rectifiers that will be used in the wireless charger for the upcoming iPhones.”

Acestea fiind spuse, revin la ideea de la inceput si spun ca este aproape sigur ca iPhone 8 va avea un sistem de incarcare wireless rapida.

iphone-8-incarcare-wireless