Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 va avea un nou sistem de racire

Samsung Galaxy S8 va avea un nou sistem de racire

Samsung Galaxy S8 va avea un nou sistem de racire pentru a preveni supraincalzirea carcasei si explozia bateriei in timpul folosirii.

Samsung Galaxy S8 va avea un nou sistem de racire, sau mai bine zis de disipare a caldurii, compania Samsung incercand sa evite un nou fiasco precum Galaxy Note 7. In aceasta idee, cei de la Samsung au decis ca in Samsung Galaxy S8 sa implementeze un nou sistem de disipare a caldurii similar cu cel existent in calculatoare, sau chiar laptop-uri.

Samsung Galaxy S8 va contine unul sau mai multe de tuburi termale in interiorul carcasei pentru a disipa mai bine caldura in interior, eliminand ain acest fel riscul exploziei bateriei. Zvonuri din 2016 sugerau faptul ca Samsung Galaxy S8 va beneficia de un asemenea sistem de disipare a caldurii si se pare ca ele se dovedesc a fi 100% adevarate acum.

Separat de Samsung Galaxy S8, si cei de la LG intentioneaza sa foloseasca un sistem de racire similar, insa in trecut au mai existat smartphone-uri protejate in acest fel. Acest sistem va asigura o racire mult mai eficienta a Samsung Galaxy S8, deci riscul ca bateria sa explodeze este redus exponential, iar Samsung poate sta linistita din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy S8 va avea un nou sistem de racire

Detalii cu privire la acest sistem de racire din Samsung Galaxy S8 nu exista momentan, insa dupa lansare vom vedea probabil interiorul carcasei si ceea ce a facut Samsung. Masura pentru protejarea Samsung Galaxy S8 este una normala, avand in vedere ceea ce s-a intamplat in toamna, Samsung facand tot ceea ce poate pentru a evita un nou scandal.

“Samsung Electronics has adopted thermal-pipe heat dissipation solutions for its Galaxy S8 which will launch in March 2017, with thermal pipes to be produced by Taiwan-based Auras Technology and Chaun Choung Technology (CCI).”

Samsung Galaxy S8 trebuie sa aiba succes dupa lansarea pe piata, altfel Samsung risca sa piarda foarte multi bani din cauza problemelor de anul trecut. Zvonurile si informatiile aparute pana acum sugereaza faptul ca Samsung Galaxy S8 va fi un smartphone cu adevarat impresionant, iar asta va pune foarte multa presiune pe Apple.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie prezentat intr-o conferinta privata ce va avea loc luna viitoare in Barcelona.

samsung-galaxy-s8-sistem-racire

 • Mircea Radulescu

  Cooler-ul o să fie inclus în preț.

 • Visan Teodor

  E foarte bine ca se cauta si se gasesc noi moduri de a disipa caldura,dar acum ar trebui sa le dam si un premiu pentru asta?

 • Viorel Predatorul

  Dacă premiul ar fi o incurajare pentru inovare, cu siguranță ar trebui să le dăm acest premiu, nu doar lui Samsung, ci tuturor producătorilor din industrie.

 • Visan Teodor

  Daca va fi eficient,da,dar daca doar împiedica telefonul să ia foc…Înțelegi tu.

 • Viorel Predatorul

  Înțeleg, dar este o inovație care răspunde unui nevoi reale, și dacă elimină riscul de incendiu, este mai mult decât lăudabilă. Poate fi considerată ca airbag-ul auto, pentru că elimină un risc cu impact semnificativ.

 • Visan Teodor

  Inteleg ce spui,dar venind de la Samsung,dupa ce au avut probleme cu un telefon de top,e mai mult o necesitate.

 • Viorel Predatorul

  Absolut! E clar că incidentul Note 7 a făcut posibilă conștientizarea unui risc major. Partea interesantă este că nu doar Samsung este expusă riscului ăsta, ci toți producătorii de profil.
  E bine că măcar cineva inovează, ca și restul producătorilor să beneficieze ulterior.

 • Visan Teodor

  Atâta timp cât ceilalți plătesc pentru tehnologii,pot sa beneficieze.Stiu că e oarecum aiurea ce spun,dar e bine că s-a întâmplat la Samsung chestia asta,la alții nu s-ar fi recunoscut problema.

 • Viorel Predatorul

  Dacă s-ar fi întâmplat cu alt producător, cu siguranță altcineva ar fi fost de vină: ba încărcătoarele ar fi fost contrafăcute, ba “tu ești de vină că îți încarci smartphone-ul!”