Samsung Galaxy Note 7 – cauza exploziilor va anuntata pe 23 ianuarie

Cauza exploziilor Samsung Galaxy Note 7 va fi anuntata pe 23 ianuarie de catre compania Samsung, coreenii confirmand astazi data la care vor dezvalui intregul mister. O conferinta de presa urmeaza sa fie organizata in Seoul pe data de 23 ianuarie, ora locala 10:00, deci atunci vom afla de ce au existat atat de multe probleme cu terminalele.

Samsung a avut nevoie de aproape 4 luni de zile pentru a afla de ce explodeaza Samsung Galaxy Note 7, iar pe 23 ianuarie vom afla cu totii informatiile. Saptamana aceasta au aparut si detalii din aceasta ancheta, o sursa din cadrul Samsung confirmand ca bateriile folosite in Samsung Galaxy Note 7 fiind vinovate pentru exploziile terminalelor.

Samsung a ales sa implementeze baterii ale subsidiarei Samsung SDI in Samsung Galaxy Note 7, acestea fiind vazute de la bun inceput ca principala sursa a exploziilor. Desi a renuntat la ele si a ales sa foloseasca bateriile unui producator chinez, Samsung Galaxy Note 7 nu a incetat sa explodeze, asa ca intr-un final a fost scos de pe piata la presiunea publicului si a autoritatilor.

Toata lumea se asteapta ca Samsung sa anunte faptul ca bateriile folosite in Samsung Galaxy Note 7 au fost sursa exploziilor, insa nu pentru ca au fost fabricate gresit, ci pentru ca au fost introduse intr-o carcasa prea ingusta. Acestea fiind spuse, ramane de vazut ce va anunta compania Samsung in cursul conferintei sale din 23 ianuarie.

“Samsung Electronics, as well as independent expert organizations who conducted their own investigation into various aspects of the Galaxy Note 7 incidents, will share their findings. Samsung will discuss the findings of the investigations and unveil new measures Samsung has implemented in response to the incidents.”

samsung-galaxy-note-7-investigatie-explozie

10 COMENTARII

  1. S-a format un ritm alert de a scoate modele noi de la an la an sau la jumătate de an, viteza și graba de a fi cu un pas înaintea concurentei duce la …. evident greșeli de genul acesta. Și nu e valabil doar pentru Samsung.

  2. salutare.scuze pentru ca scriu aici.vreau sa va intreb daca pe iphone exista o soluţie sa blocam numerele private,sau sa aflam cine ne apeleaza.o aplicaţie,ceva.deja de cateva zile sunt stresat şi nu ştiu ce sa fac

  3. Cum adică să dai “resoftare”? Să dai Reset din telefon sau să-i dai Restore din iTunes?
    Dacă-i dai Reset din telefon, rămâi pe versiunea actuală de soft. Poți instala orice aplicație.
    Dacă-i dai Restore cu iTunes, atunci îți pune automat ultima versiune de soft.