iPhone 8 are un nou 3D Touch pentru ecranul OLED

iPhone 8 va avea un nou 3D Touch integrat pentru ecranul OLED pe care compania Apple intentioneaza sa il implementeze in noul sau smartphone.

iPhone 8 va avea un ecran OLED implementat de catre compania Apple, schibmarea fiind asteptata de mai bine de 3 ani de zile de catre foarte multi fani. Compania Apple o va indeplini intr-un final, insa nu intentioneaza sa o faca chiar oarecum, ci va oferi in iPhone 8 un ecran OLED care este curbat spre margini, exact precum cele din seria Galaxy Edge.

Pentru acest nou ecran OLED al iPhone 8, compania Apple va integra si un nou sistem 3D Touch care interptereaza si mai exact presiunea aplicata de utilizator. Actualul sistem 3D Touch este incompatibil cu ecranul OLED curbat al iPhone 8, asa ca Apple este obligata sa renunte la el si sa implementeze o tehnologie 3D Touch noua pentru clienti.

Noul sistem 3D Touch pentru iPhone 8 nu va fi bazat pe un senzor FBCB, ci pe unul cu folie, deci va avea o sensibilitate mai mare si va putea percepe mai multe tipuri de apasari. Daca noul senzor va percepe si o varietate mai mare de apasari, atunci Apple va putea oferi si mai multe functii pentru noul 3D Touch al iPhone 8 incepand din toamna.

iPhone 8 are un nou 3D Touch pentru ecranul OLED

Ecranele OLED sunt mai fragile decat cele LCD, iar pentru iPhone 8 Apple va trebui sa ranforseze senzorul cu o structura metalica speciala. Aplicarea acestei structuri metalice sub ecranul iPhone 8 ar trebui sa fie compensata de folosirea unui ecran OLED mai subtire decat cel LCD, deci grosimea nu ar trebui sa fie afectata in final.

Cu iPhone 8 Apple ar putea fi oferi prima schimbare majora pentru sistemul 3D TOuch oferit in terminalele iPhone incepand cu iPhone 6S din anul 2015. Pana acum Apple nu a facut schimbari semnificative, insa pentru iPhone 8 este obligata sa faca acest lucru deoarece actualul senzor nu este compatibil cu noul tip de ecran pregatit pentru implementare.

Avand in vedere ca iPhone 8 va fi lansat abia in toamna acestui an, deocamdata nu exista chiar atat de multe detalii cu privire la acest nou 3 Touch. Totusi, pe masura ce ne vom apropia de lansarea oficiala a iPhone 8, pe internet vor aparea o varietate de imagini care vor prezenta aceasta noua schimbare, dar si multe altele.

iphone-8-3d-touch-oled

6 COMENTARII

  1. Eu asta sper, sa faca cumva sa fie mai sensibil pt lansarea switch apps/home cand apesi pe marginea stanga a ecranului. Si asa nu va fii afectat nici OLED

  2. Mai bine Samsung ar lansa odata S8, ca pana in Aprilie, exista bune sanse sa vedem si design’ul iPhone 8 si deja nimeni nu isi va mai cumpara S8

  3. vanzarile de iphone 7? poate, dar nu stim momentan cat de proaste au fost…dar daca s8 dupa 2 sapt de la vanzare incepe sa aiba flacari pe el? crezi ca se mai vinde?

  4. E clar că în capul listei de priorități a coreenilor se află implementarea unor măsuri eficiente care să împiedice faimoasele self-combustions. Deci e foarte puțin probabil ca viitoarele flagship-uri galaxy să mai aibă problema asta. Oricum, samsung are de dus o luptă crâncenă împotriva imaginii proaste care deja a fost creată. Cu alte cuvinte, odată ce ai apărut fără haine pe tine în public, e tare greu să faci lumea să uite incidentul :))))