Prima Pagina wallpaper iPhone, iPad, iPhone 5S, iPhone 5, iPad Air, iPad 4, iPad Mini Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 22.01.2017

Wallpaper pentru iPhone, iPod si iPad – 22.01.2017

Wallpaper-urile schimba aspectul unui terminal mobil si daca gasiti imaginea perfecta atunci terminalul vostru va fi mult mai placut si mult mai atractiv atat pentru voi cat si pentru prietenii care vor dori sa il testeze. Pentru ca va plac wallpaper-urile si mi-ati cerut sa va ofer cateva, aveti mai jos wallpaper-uri Retina pentru iPhone si wallpaper-uri Retina pentru tableta iPad si sunt sigur ca veti gasi ceva care sa va placa. Toate wallpaper-urile pot fi puse pe orice iDevice indiferent de versiunea de iOS pe care o aveti instalata asa ca puteti alege ce va place.

 Aceste wallpaper-uri sunt disponibile in format standard fiind compatibile cu:

iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5 S, iPhone 5C

iPhone 6 si iPhone 6 Plus , iPhone 6S si iPhone 6S Plus

iPad 1, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Air, iPad Mini, iPad Mini 2, iPad Mini 3 

iPod Touch, iPod Touch 5

Desi wallpaper-urile au rezolutie mai mare decat cea a vechilor iDevice-uri, ele pot fi utilizate fara nicio problema daca au formatul corespunzator pentru fiecare terminal in parte. Pentru a salva un wallpaper trebuie sa accesati iDevice.ro folosind Safari, sa accesati acest articol, sa deschideti wallpaper-ul intr-o pagina noua, sa apasati indelung pe ecran pana va apare optiunea Save Image pe care o veti selecta. Imaginea salvata o gasiti in Settings>Wallpaper>Camera Roll sau direct in aplicatia Photos din ecranul principal. Pentru a seta imaginea ca si wallpaper aveti doua metode:

 1. Din meniul Settings>Wallpaper>Camera Roll alegeti poza si apasati butonul Set apoi alegeti daca doriti ca ea sa fie afisata doar in ecranul principal, in LockScreen sau in ambele.
 2. Din aplicatia Photos a iOS selectati poza, apasati butonul din partea stanga jos si alegeti optiunea Use as Wallpaper.

  Zilnic vor fi publicate wallpaper-uri iPhone iPod iPad noi deci nu uitati sa reveniti in zilele urmatoare.

iPhone

 iPad

 • Julian

  @Radu: Walls-urile sunt luate, majoritatea, din aplicații gen:Zedge, Wallpapers HD, etc… toate din AppStore.

 • Julian

  Acum…. fiecare cu gusturile lui: alegi ce-ti place. Ce nu-ti place – nu iei. Este exact ca la celelalte posturi: nu-ti place ȚIE – nu iei/nu citesti. Perspane diferite – gusturi diferite..
  P.S.: fără supărare: nu ești singurul pe-aici.

 • Pastravanu Silviu

  :)) ce conteaza continutul? Ideea e urmatoarea:TRAFIC.

 • RaduD

  Ar trebui propuse mai ales imagini

 • RaduD

  De sezon

 • Merci. 🙂 Ma bucur ca exista persoane care gandesc asa!
  Daca ar fi sa ne luam dupa gusturile fiecaruia, n-am mai avea nici viata, asta la general vorbind, despre articole.
  Revenind, fiecare isi ia ce vrea, nu are ce sa-si ia… sa mearga mai departe, sa revina in alta zi, sau nu!

 • Nu are nici o legatura traficul. Voi cred ca nu realizati ca, de atatia ani, de cand punem wallpaper-uri, sursele si resursele se duc!? Continutul e de asa natura incat sa fie pentru toata lumea, inclusiv fete, daca nu e greu sa credeti, sunt si fete pe aici. Decat sa aruncati cu pietre mai bine ati da un pas in spate si ati intelege!