10 dintre jocurile pentru iPhone cu cele mai neobisnuite lumi virtuale

10 craziest game worlds este o noua sectiune de aplicatii publicata de catre compania Apple in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, ea prezentand jocurile cu cele mai nebune lumi.

Desi titlul suna pompos, in realitate compania Apple ne recomanda o serie de jocuri foarte interesante care au lumi complexe si vaste creata de catre dezvoltatorii lor, actiunea oferita pentru noi fiind una extrem de antrenanta.

Desi compania Apple prezinta sectiunea ca avand jocuri cu lumi virtuale nebune, in realitate vorbim doar despre ineditul din spatele lor si nu despre elemente grafice extreme nepotrivite pentru toate varstele, multe jocuri fiind potrivite chiar si pentru copiii de varste mici.

Jocurile din sectiunea 10 craziest game worlds sunt alese special de catre angajati ai companiei Apple, astfel ca indiferent ce aplicatii veti descarca sau cumpara de acolo, puteti fi siguri ca nu veti cheltui bani fara rost, asa ca puteti face alegerile cat se poate de siguri ca veti avea o experienta buna.

Sectiunea 10 craziest game worlds poate fi accesata urmand acest link.

10-jocuri-lumi-neobisnuite