Descarca iOS 10.2.1 pentru iPhone si iPad

Avand in vedere ca iOS 10.2.1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch cu doar cateva zeci de minute in urma, acum puteti descarca actualizarea oferita de catre Apple. Cea mai simpla metoda de a instala iOS 10.2.1 este prin folosirea sistemului de Actualizare Software, Software Update, insa desigur ca puteti alege si o metoda alternativa.

Alternativa este descarcarea iOS 10.2.1 si instalarea folosint programul iTunes, asta fiind cea mai simpla metoda in cazul in care nu aveti suficient spatiu in terminalele iPhone sau iPad. In aceasta situatie, singura metoda de a instala iOS 10.2.1 implica descarcarea in calculatoarele voastre si folosirea iTunes pentru a copia fisierele in terminale.

Mai jos aveti intreaga lista de ipsw-uri pentru iOS 10.2.1 si folosindu-va veti putea instala aceasta actualizare oferita de catre compania Apple acum pentru noi. Trebuie sa aveti grija si sa descarcati versiunea potrivita a iOS 10.2.1 pentru terminalul vostru, altfel iTunes va refuza sa instaleze actualizarea pe iPhone, iPad si iPod Touch in totalitate.

Descarca iOS 10.2.1 pentru iPhone si iPad

Puteti descarca iOS 10.2.1 urmand acest link :

descarca-ios-10-2-1