iPhone 7 Plus supravietuieste o noapte intr-un lac

Un iPhone 7 Plus a supravietuit mai bine de 13 ore intr-un lac inghetat dupa ce proprietarul sau l-a scapat in timp ce pescuia la copca in lacul din apropierea orasului Yakutsk. La suprafata lacul era complet inghetat, asa ca barbatul s-a gandit ca si-ar putea desfasura hobby-ul fara probleme, insa intr-un moment de neatentie a scapat terminalul in apa.

Dispozitivul a petrecut noaptea in lac, insa a doua zi un scafandru s-a scufundat pentru a il scoate din apa, terminalul fiind complet functional, desi a petrecut o noapte la aproximativ 4 grade celsius. Terminalul iPhone 7 Plus avea 35% din energia bateriei inainte de a fi scapat in apa si a fost scos cu 19%, semn ca nu a fost afectat de apa si temperatura scazuta.

Stim cu totii ca iPhone 7 Plus este rezistent la apa si poate fi scufundat la maxim 1 metru adancime pentru timp de maxim 30 de minute. Acestea sunt specificatiile oficiale in baza carora a fost certificat iPhone 7 Plus pentru rezistenta la apa, insa foarte multe teste ne-au aratat ca el rezista mult mai bine decat atat.

In clipul video de mai jos puteti vedea momentul in care acest iPhone 7 Plus a fost scos din apa de catre scafandru, incidentul demonstrand din nou cat de rezistent este smartphone-ul Apple.

View this post on Instagram

#купель#iphone7#iphone7plus#Тест# сегодня позвонил друг попросил помочь достать со дна новенький IPhone 7+. Так вышло что во время ночной рыбалки он уронил нечаянно в лунку свой новенький IPhone 7+ телефон пролежал на дне реки 13 часов с 35 % зарядом батареи когда достал его, заряд батареи был 19 % , несмотря на то что температура воды была + 4 градуса. Ну и в завершение спасательной операции, я окунулся три раза так сказать смыл грехи???.

A post shared by Fedor Em (@emfedor1983) on