Google Voice update aduce multe schimbari pentru iPhone

Aplicatia Google Voice pentru iPhone a fost actualizata in cursul acestei seri de catre compania Google, ea aducand foarte multe schimbari pentru utilizatorii sai. Google a mplementat o schimbare majora pentru interfata aplicatiei Google Voice disponibila pentru iPhone si platforma Android, versiunea web beneficiind deasemenea de pe urma actualizarii.

Aceasta este cea mai mare actualizare din ultimii ani pentru aplicatia Google Voice, iar cei de la Google promit sa ne ofere multe altele in viitorul nu foarte indepartat. Schimbarile pentru interfata aplicatiei Google Voice au la baza un nou inbox care afiseaza tab-uri separate pentru mesaje, apeluri sau mesajele vocale din casuta telefonica.

Pentru trimiterea de mesaje text exista acum optiunea de a partaja inclusiv poze prin MMS, sistemul de cautare fiind util atat pentru mesaje, cat si pentru lista de apeluri. Separat, aplicatia Google Voice are acum un filtru pentru spam pentru toate tipurile de comunicari, plus suport pentru transcrierea mesajelor din limba spaniola.

Actualizarea aplicatiei Google Voice pentru iPhone va fi disponibila in cursul zilelor urmatoare in AppStore.

google-voice-actualizare-iphone-ipad