Prima Pagina Samsung Samsung anunta masuri draconice de testare a bateriilor

Samsung anunta masuri draconice de testare a bateriilor

Dezvaluind azi cauza exploziilor Samsung Galaxy Note 7, compania Samsung a anuntat si masurile pe care le-a implementat pentru a se asigura ca probleme de acest gen nu vor mai aparea. Conform oficialilor companiei Samsung, vorbim despre noi proceduri privind controlul calitatii produselor iesite de pe liniile de productie, procesul de fabricare urmand a avea o durata mai lunga.

Mai exact, cei de la Samsung vor implementa un nou sistem de testare in 8 pasi pentru bateriile pe care le implementeaza in toate produsele sale. Mai mult decat atat, Samsung va forma un consiliu care va supraveghea implementarea noilor masuri, acesta fiind format din profesori ai Cambridge, Berkeley si Stanford.

Printre noile masuri pentru verificarea bateriilor se numara: testarea rezistentei, o inspectie vizuala, scanarea cu raze x, teste pentru incarcare si descarcare, teste privind volatilitatea compusilor organici din baterie, teste pentru dezasamblarea bateriilor, teste accelerate privind degradarea in timpul folosirii si teste pentru a testa voltajul care trece prin circuite.

Unii dintre acesti pasi, in principal primii 3, au fost deja aplicati pentru bateriile folosite pana acum in produsele Samsung, insa testele vor deveni mai complexe pentru a preintampina alte viitoare probleme. Toate aceste masuri sunt facute pentru a asigura ca nu se vor mai pierde miliarde de dolari din cauza unor probleme similare, asa ca ramane de vazut cum vor arata produsele.

Acestea fiind spuse, mai jos puteti vedea cei 8 pasi care urmeaza sa fie implementati de catre Samsung pentru a asigura calitatea viitoarelor baterii.

samsung-verificare-baterie-8-pasi

 • Srb Srb

  mda whats next? in S8 vor incepe sa crape ecranele..dupa 1 an…samsung incepe testele draconice pt ecrane

 • RaduD

  In ritmul asta și husele vor începe sa crape..!😁

 • Viorel Predatorul

  Foarte bine Samsung! Probabil că standardele în industria bateriilor vor crește în viitor, iar aici Samsung are un cuvânt de spus.

 • Heath

  Și-au pătat imaginea, și în viitor multi vor crede că sunt periculoase, când de fapt probabil vor fi cele mai sigure după lecția învățată…

 • Heath

  Ecrane crăpate din senin? Asa a pățit un prieten cu iPhone 6, o linie dreapta dintr-o margine în alta , parca era tăiat cu diamantul :))

 • Srb Srb

  wow…adica dreapta asa? pai tot ce se poate sa fi fost intentionata

 • Heath

  De la butonul de volum la cel de blocare, o linie aproape dreapta. Nu cred că i-ar fi făcut ceva intenționat bebelușului său.

 • Cristi

  Vezi srb, probleme sunt peste tot, de ce nu poti macar aprecia eforturile depuse pentru a le corecta? stim cu totii ca Apple are obiceiul sa nu recunoasca problemele, si avem atatea exemple, bateriile de la 6S etc

 • Alex S.

  SRB
  Mai bine de 50% din “my precious” iphone e din componente samsung daca nu ma insel nu !? Vai vai … moastele astea 😂

 • Srb Srb

  Asa au facut si cu primele ssd si acum sunt printre cele mai bune

 • Srb Srb

  Nu se schimbau gratis daca nu recunosteau

 • Srb Srb

  Yep

 • Mircea Radulescu

  Mai ceva ca avioanele le testează, or să aibă și cutie neagră, etc 🙂