Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 – explicatia oficiala a exploziilor

Samsung Galaxy Note 7 – explicatia oficiala a exploziilor

Samsung a explicati cauza exploziilor Samsung Galaxy Note 7 in cadrul unei conferinte de presa, acuzand bateriile cu un defect de fabricatie pentru probleme.

Samsung Galaxy Note 7 a fost in centrul atentiei unei conferinte de presa pe care compania Samsung a tinut-o in cursul noptii trecute in Coreea de Sud, explicatia oficiala a exploziilor fiind anuntata. COnform celor de la Samsung, doua defecte separate ale bateriilor folosite in Samsung Galaxy Note 7 au fost descoperite ca fiind cauzele acestor explozii.

Vorbim despre defecte descoperite in doua tipuri de baterii folosite in Samsung Galaxy Note 7, una in primul lot, si a doua in al doilea lot, dupa retragerea de pe piata a primului cu defecte. Aceste doua tipuri de baterii folosite in Samsung Galaxy Note 7 generau aceste explozii in mod spontan, fara ca Samsung sa poata corecta in timp util problema.

Prima baterie folosita in Samsung Galaxy Note 7 avea un defect de fabricatie in partea dreapta sus, care genera un scurtcircuit, bateria luand foc un urma acestui defect. A doua baterie avea un defect de sudura in timpul fabricarii, dar separat de asta unele unitati nu aveau banda izolatoare intre straturile bateriei, iar de aici apareau alte probleme.

Samsung Galaxy Note 7 – explicatia oficiala a exploziilor

Conform celor de la Samsung, pentru a se ajunge la aceste rezultate au fost implicate nu mai putin de 700 de persoane, 200.000 de terminale Samsung Galaxy Note 7 si 30.000 de baterii suplimentare. Companiile UL, Exponent si TUV Rheinland au facut verificarile si au ajuns la aceste concluzii privind rezultatele Samsung Galaxy Note 7, toate descoperind exact acelasi lucru.

Primele baterii folosite in Samsung Galaxy Note 7 au venit de la Samsund SDI, o subsidiara a companiei Samsung, in timp ce al doilea lot a venit de la Amperex Technology, ambele avand probleme. Cei de la Samsung Galaxy Note 7 dau vina pe ambele companii pentru acest esec al terminalului, desi una dintre ele face parte din propriul grup.

Desi Samsung va avea cel mai mare profit din ultimii ani in T4 2016, cel al esecului Samsung Galaxy Note 7, se pare ca 5 miliarde de dolari au fost pierduti de catre companie. Mai jos aveti o o prezentare grafica a explicatiei problemelor Samsung Galaxy Note 7 si veti intelege mai clar din ea ce s-a intamplat cu bateriile terminalului.

samsung-galaxy-note-7-explicatie-explozii

 • Alex S.

  Macar au recunoscut
  Sa speram ca au invatat toti din experienta lor !!!

 • Srb Srb

  Precum VW, dai gres la un lucru pe care il faci de ani de zile….macar la VW au venit cu o revolutie..motoare pe benzina turbo..aici sunt aceleasi baterii cu diferite capacitati

 • Viorel Predatorul

  Cine nu muncește nu greșește, spune o vorbă din bătrâni. Așa cum au afirmat și ei, Samsung a acționat imediat și a oprit producția, asumându-și vina. Este lăudabilă atitudinea lor, și acum reprezintă o garanție în plus a calității bateriilor care vor fi produse.

 • Deejay

  Ma gandesc ca o sa fie relansat Note 7..parerea mea.

 • Heath

  E de admirat că au făcut această conferință, alții ar fi tăcut și “aici nu s-a întâmplat nimic”

 • Cristi

  Exaaact @health 😃
  apple nu ar fi facut in veci o conferinta in care sa explice si sa recunoasca o greseala de genul, ei baga sub covor

 • terrymada

  Totusi nici la apple nici la alti producatori nu am vazut sa sara in sus telefoanele ca popcornul…

 • cristi

  Când negi evidența nu poți fi decât un mare bou, asta poate fi dovedit științific 🙂
  Samsung nu s-a comportat ca atare in schim lumea e plină de vite, persoane juridice și mai ales fizice

 • Liviu Verestiuc

  Toți au luat aminte de greșeala lor.
  Cei deștepți învață din greșelile altora.

 • Mircea Radulescu

  Mă gândesc acum, dacă aștia îi vând lui Apple cele 3 milioane de ecrane recuperate la preț de nimic ? Și uite așa au rezolvat și problema oled-ului.

 • amfetamin

  Plus ca in clip la minutul 1:30 arata ca e testat la extreme weather la -20 grade,nu ca la Haplea ca mi se inchide la -1 grade,de altfel la ei pe site scrie ca “iPhone, iPad, iPod, and Apple Watch work best at 32° to 95° F (0° to 35° C) ambient temperatures”. Eu nu am auzit ca un Galaxy sa se inchida la sub 0 grade. Am vazut carcase termorezistente sa nu ti se inchida iphone-ul pe partie,LOL!
  https://www.youtube.com/watch?v=5TLJ11uzPOg

 • Viorel Predatorul

  Amfetamine, tu ești amice? Nu pot să cred ce scrii 🙂 Asta te diferențiază enorm față de ăla care “se udă în chiloți” 🙂
  Tu mai vezi în stânga și în dreapta…

 • iL

  Am folosit iphone la -20 de grade si nu mi s-a inchis.