eMAG anunta ziua resigilatelor cu pret de 1 LEU

eMAG deschide ziua resigilatelor cu reduceri foarte bune la mii de produse, care au preturi de la doar 1 LEU si beneficiaza de 91% pret redus.

eMAG ramane consecventa zilei de 23, asa ca astazi organizeaza ziua resigilatelor si ofera pentru toti cei interesati reduceri in aceasta pagina cu preturi de la doar 1 LEU. Cea mai mare reducere oferita astazi pentru resigilatele eMAG ajunge pana la 91%, deci vorbim despre un pret redus cu foarte mult pentru a se ajunge la valoarea de doar 1 LEU pentru produse.

Cei de la eMAG anunta ca in ziua resigilatelor exista reduceri foarte bune la o sumedenie de produse resigilate, care sunt vandute cu pret redus cu pana la 50%. In realitate, preturile resigilatelor eMAG sunt reduse cu pana la 91% astazi si vorbim despre peste 6600 de produse din care putem alege, promotiile oferite pentru ele fiind foarte bune, in majoritatea cazurilor.

Cei de la eMAG si-au facut un obicei din a organiza in data de 23 a fiecarei luni promotii pentru resigilatele pe care le au in oferta, iar in aceasta pagina le gasiti pe toate. Vorbim despre produse resigilate la eMAG care pot fi cumparate de catre clienti chiar si in pana la 36% fara dobanda, deci oricine se poate bucura de un pret extrem de bun pentru produsele din aceasta categorie.

eMAG anunta ziua resigilatelor cu pret de 1 LEU

Dupa cum prea bine stiti deja, resigilatele eMAG sunt de fapt produse care au fost vandute de catre magazinul online si returnate de catre clienti in maxim 30 de zile. Cei de la eMAG preiau aceste produse, le verifica pentru conformitate, iar apoi le repun in vanzare si ele beneficiaza in continuare de o garantie de 30 de zile, la fel ca un produs complet nou.

Produsele resigilate vandute de catre eMAG in aceasta pagina au reduceri mult mai bune decat cele vandute la pret standard din cauza statutului pe care ele il au. In ciuda acestui lucru, vorbim despre produse foarte bune pe care magazinul online eMAG le vinde in momentul de fata, asa ca nu trebuie sa va temeti sa cumparati ceva resigilat de la ei.

Unele produse resigilate vandute de catre eMAG au preturi speciale doar in aceasta zi, asa ca daca gasiti ceva interesant, ar fi bine sa va grabiti si sa cumparati. Restul resigilatelor eMAG au preturi de la 1 LEU, sau chiar mai mici, si in restul timpului, dar cantitatea de produse este foarte mica si nu veti gasi iPhone 7 cu 400 LEI reducere pentru mult timp.

emag-1-leu-resigilate