Apple inregistreaza un nou produs misterios

Compania Apple a inregistrat la autoritatile americane un nou produs misterios despre care stim doar ca are conectivitate Bluetooth, Wi-Fi si NFC. Documentatia publicata de catre autoritati privind inregistrarile de produse noi confirma acest nou dispozitiv al companiei Apple, desi nu ofera foarte multe detalii cu privire la ceea ce ar trebui sa fie dispozitivul in sine.

Compania Apple a cerut inregistrarea acestui dispozitiv in luna ianuarie a acestui an, el avand numarul de model A1846. In septembrie 2016 Apple a cerut inregistrarea unui dispozitiv similar, dar care avea numarul de model A1844, deci vorbim cel mai probabil despre doua dispozitive care fac parte din aceeasi categorie si au acelasi design.

Acest numar de model nu este asociat cu vreun produs existent al companiei Apple si desigur ca nu exista poze cu acest dispozitiv misterios al americanilor. Totusi, o imagine care prezinta o parte dintr-un produs sugereaza faptul ca el urmeaza sa aiba o carcasa cu marginile usor curbate, dar nimeni nu stie despre ce fel de dispozitiv ar fi vorba.

Anul trecut s-a speculat ca acest dispozitiv ar fi un nou model ale Apple TV, insa speculatiile s-au oprit rapid dupa o analiza a singurelor informatii oferite. Se speculeaza ca in realitate acest produs ar fi unul interne care ar urma sa fie folosit doar de catre angajatii celor de la Apple, dar nici aceste informatii nu sunt sigure.

Ce se va intampla cu acest dispozitiv nu stie nimeni, insa va fi interesant de vazut ce va anunta compania Apple in legatura cu el.

apple-produs-inregistrat-sua