iPhone 8 – iata noile functii create pentru Siri

iPhone 8 urmeaza sa vina cu un Siri mult mai inteligent, compania Apple incercand sa profite de inteligenta artificiala pentru a ne oferi functii noi.

iPhone 8 si iPhone 7S vor fi lansate anul acesta de catre compania Apple, iar compania Apple pregateste o serie de functii noi si interesante pentru asistentul personal Siri. Mai exact, asistentul personal pentru iPhone 8 ar urma sa beneficieze de pe urma unui sistem de inteligenta artificiala aflat in curs de dezvoltare in cadrul companiei Apple.

Conform unor informatii aparute astazi, iPhone 8 urmeaza sa aiba o noua versiune avansata a Siri integrata de catre compania Apple, desi nimeni nu stie exact ce inseamna asta. Nu se stie ce fel de functii bazate pe inteligenta artificiala ar avea versiunea avansata a Siri, insa probabil vorbim despre recunoastere mai exacta a comenzilor si mai mult decat atat.

Siri nu este la fel de inteligent precum Google Assistant si nu este capabil sa urmareasca la fel de bine o conversatie, sau sa inteleaga la fel de bine contextul conversatiilor. Google a facut pasi mari in a face asistentii virtuali mai umani, iar cu noua versiune a Siri pentru iPhone 8, compania Apple si-ar putea ajunge din urma marea rivala, dina ceste puncte de vedere.

iPhone 8 – iata noile functii create pentru Siri

Aceste imbunatatiri i-ar permite asistentului Siri din iPhone 8 sa ne inteleaga mult mai bine comenzile, dar si nevoile, sau sa ne atentioneze din timp in legatura cu actiunile zilnice. Toate aceste functii sunt oferite in terminalele Android de ceva vreme, iar compania Apple urmeaza sa le ofere in iPhone 8 cu noul Siri, dar este greu de spus daca in aceeasi forma.

Anual compania Siri imbunatateste asistentul personal Siri, iar cu iPhone 8 ar putea face cel mai mare salt de pana in prezent pentru el. Totul ar avea la baza o companie cumparata in cursul anului trecut, ea avand denumirea Turi si fiind specializata in inteligenta artificiala, deci ar fi timpul ca Apple sa-i implementeze tehnologiile in Siri si iPhone 8.

“Apple acquired Australia-based machine learning startup Turi in August 2016, aiming to further strengthen the functionality, as well as the market share, of its Siri intelligent personal assistant. Meanwhile, market sources have also indicated that Apple’s next-generation iPhone devices are likely to come with enhanced Siri.”

Separat de Apple si imbunatatirile pentru Siri in iPhone 8, o multitudine de producatori de terminale Android intentioneaza sa-si imbunatateasca asistentii personali deasemenea, iar anul 2017 va fi cel al inteligentei artificiale.

iphone-8-siri-inteligent

12 COMENTARII

  1. Siri ar putea fi îmbunătățită și prin actualizări de soft,nu e nevoie de un telefon nou,însă e și asta o strategie de marketing,nu? ?

  2. Degeaba dacă nu implementează limba fiecărui stat , sa poată fi folosit la scara larga , nu numai Englezii, Francezii , Chinezii, Arabii și Turcii .

  3. Exact my point. Obisnuiam sa intru acum vreo 2 ani pe aici, si sa ma cert cu fanii Samsung in lupta asta interminabila. Pana mi-am dat seama ca e o prostie. Vad ca inca mai exista useri care fac la fel. Dar pe atunci, articolele erau foarte misto si interesante. ZaOne chiar parea ca scrie din inima (stiu, suna pompos). Dar acum, tot ce vad aici sunt titluri click bait gen cancan. Facebook a fost actualizata cu noutati extrem de importante. Bug fixes. Schimbate care afecteaza toti userii. Tim Cook si-a vandut 2 actiuni. And so on. Pacat.

  4. In urma unui zvon apărut ,tot anul acesta aceasta aplicație nu o sa se mai numească IDIVICE mai exact o sa fie numita eMAGdivice.ro unde putem cumpara iPhone 8 cu numai 5.000 RON plus TVA (redus 700ron varianta 300gb ) asta in cazul in care doriți toate funcțiile Siri in caz contrar o sa primiți cado, cado, o folie de sticla pentru ecran.