eMAG deschide Romania promovand mii de produse

eMAG lanseaza campania Deschide Romania si promoveaza mii de produse romanesti vandute prin intermediul magazinului sau online in momentul de fata.

eMAG a lansat in cursul zilei de ieri o campanie numita Deschide Romania, ea fiind accesibila in aceasta pagina si avand rolul de a promova produsele romanesti. Cei de la eMAG au ales toate produsele romanesti disponibile in propria oferta si s-au gandit as le promoveze pentru romani cu ocazia zilei unirii, asa ca acum puteti vedea ce lucruri bune se fac si in tara noastra.

Campania celor de la eMAG imparte miile de produse romanesti din oferta in 4 mari categorii din care puteti alege ceva care sa va fie e plac in cazul unei achizitii. Mai exact, in cazul campaniei eMAG vorbim despre produse de imbracaminte si incaltaminte, produse pentru casa si deco, produse de ingrijire personala si cosmetice, jucarii pentru copii si bebelusi.

Toate produsele romanesti care fac parte din campania celor de la eMAG numita Deschide Romania sunt marcate special in cadrul magazinului online. In aceasta idee, in dreptul fiecarui produs listat de catre eMAG in aceasta pagina veti vedea bulina care are marcajul Deschide Romania, asa ca daca il veti cumpara, veti sti ca ajutati un producator roman.

eMAG deschide Romania promovand mii de produse

Campania eMAG pentru promovarea produselor romanesti nu vine si cu promotii pentru acestea, toate produsele alese de catre magazin fiind vandute la pretul lor intreg. Avand in vedere ca vorbim despre o campanie menita sa sustina producatorii din Romania, este si normal ca eMAG sa nu promoveze acum reduceri pentru produsele lor, ci achizitia la pret intreg.

Cei de la eMAG sustine ca prin cumpararea produselor romanesti din aceasta pagina sustinem crearea si mentinerea de locuri de munca in Romania, plus investitiile in companiile locale. Mai mult decat atat, cei de la eMAG incearca sa contribuie si la cresterea notorietatii brand-urilor romanesti, lucru extrem de laudabil intr-o vreme in care companiile din tara au nevoie de asa ceva.

Companiile romanesti au nevoie de sustinere prin achizitionarea produselor pe care eMAG, sau alte magazine online, sau offline le vand in momentul de fata. Calitatea produselor romanesti este, in general, cel putin la fel de buna precum a celor din afara tarii, asa ca daca sunteti interesati sa sustineti produsele din Romania, va recomand sa profitati de campania eMAG.

emag-deschide-romania-reduceri-produse