Samsung Galaxy S8 va avea o camera duo pixel

Samsung Galaxy S8 va avea o camera duo pixel integrata de catre compania Samsung, ea nefiind duala, asa cum si-ar fi dorit multi dintre clienti.

Samsung Galaxy S8 va avea o camera duo pixel, la fel precum modelele lansate in cursul anului trecut de catre compania Samsung pe pietele globale. Vorbim despre o singura camera, si nu despre una duala, asa cum au spus unele zvonuri legate de Samsung Galaxy S8, ea urmand a avea tot 12 megapixeli, dar un senzor de imagine mult mai bun.

Samsung nu vrea sa intre in “hora” camerelor duale cu Samsung Galaxy S8, iar asta ar putea-o costa cativa clienti care si-ar dori o asemenea functionalitate. In ciuda acestui lucru, Samsung Galaxy S8 va avea o camera foarte buna, cei de la Samsung reusind sa-si intreaca in fiecare an concurenta prin camerele care le ofera in propriile produse.

Conform celor care furnizeaza informatiile privind camera Samsung Galaxy S8, atat calitatea imaginilor, cat si performantele in conditii de luminozitate scazuta, vor creste. Aceste imbunatatiri sunt normale pentru un produs nou, iar Samsung Galaxy S8 nu va dezamagi deoarece Samsung stie cat de importanta este camera pentru clientii sai.

Samsung Galaxy S8 va avea o camera duo pixel

Separat de toate acestea, camera Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba integrat si un nou sistem care este capabil sa recunoasca obiectele plasate in fata sa. Un zvon anterior ne-a spus deja asta, astfel ca Samsung Galaxy S8 va putea sa ne spuna care este identitatea obiectelor pe care le vedem in fata ochilor nostri si implicit ai camerei.

Despre camera frontala a Samsung Galaxy S8 nu se cunosc detalii, insa probabil vorbim despre una de 8 megapixeli care va avea si focalizare automata. Cei de la Samsung stiu cat de importante sunt selfie-urile pentru cei care cumpara un smartphone, asa ca pentru Samsung Galaxy S8 vor integra o camera frontala de calitate foarte buna.

“The Galaxy S8 will have a similar “duo pixel” camera to last year’s Galaxy S7, situated on the back of the device according to two sources, with incremental improvements to image quality, low-light performance and speed. The camera will also feature built-in object recognition, similar to Google Goggles, according to several sources.”

Fara a prelua strategia celor de la Apple, coreenii gandesc Samsung Galaxy S8 cu schimbari majore fara sa implementeze camere duale in terminal. Desi Samsung Galaxy S8 nu va avea o camera duala, asta nu inseamna ca viitoare modele de smartphone-uri Samsung nu vor avea integrata o asemenea componenta in cursul anului 2017, sau mai tarziu.

samsung-galaxy-s8-camera-duo-pixel