iOS 10.2.1 nu rezolva problema inchiderii iPhone

iOS 10.2.1 nu rezolva problema inchiderii subite a iPhone cand ramane cu 30% din energia bateriei, spre nemultumirea multor utilizatori.

33

iOS 10.2.1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, iar foarte multa lume se astepta ca actualizarea sa rezolve problema inchiderii subite a terminalelor iPhone. Vorbim aici despre problema din cauza careia terminalele iPhone se inchid subit cand bateria ajunge la 30%, compania Apple promitand ca va rezolva acest bug inca de anul trecut.

Apple a anuntat ca prin lansarea iOS 10.2 va integra in iOS un sistem care monitorizeaza consumul de energie al bateriei pentru a descoperi ce anume genereaza inchiderile subite. Lansarea iOS 10.2.1 ar fi trebuit sa aduca si o rezolvare pentru aceasta problema, insa se pare ca Apple nu a gasit deocamdata solutia pentru a rezolva lucrurile.

Conform multor utilizatori care sunt afectati de catre problema inchiderii subite a iPhone cand bateria ajunge la 30%, iOS 10.2.1 nu aduce absolut nimic bun. Terminalele lor continua sa se inchida si cand ele raman cu 30% din baterie disponibila, dupa instalarea iOS 10.2.1, asa ca daca sperati ca actualizarea sa va rezolve aceasta problema, veti ramane dezamagiti.

iOS 10.2.1 nu rezolva problema inchiderii iPhone

Dupa integrarea acestui sistem de monitorizare al consumului de baterie in iOS 10.2, compania Apple nu a oferit vreo informatie cu privire la utilitatea sa. In aceasta idee, nimeni nu stie ce fel de schimbari ar fi facut Apple in iOS 10.2.1 pentru a rezolva problema, asta daca ar fi fost facuta vreo modificare in acest sens pentru noi.

Fara o rezolvare pentru aceasta problema, utilizatorii carora li se inchid subit terminalele iPhone raman doar cu solutia de a inlocui bateriile. Fie ca o fac gratuit in baza garantiei, fie ca trebuie sa plateasca, daca iOS 10.2.1 nu a rezolvat problema, e putin probabil ca iOS 10.3 sa o faca deoarece ar putea fi vorba despre un defect al bateriilor.

Apple a fost in mijlocul unui plin scandl cand a anutat ca va integra in iOS 10.2 sistemul menit sa rezolve problema inchiderilor subite ale iPhone si a reusit sa linisteasca utilizatorii. Acum ca iOS 10.2.1 nu rezolva problema, cei de la Apple vor avea noi explicatii de dat, altfel risca un scandal si mai mare pentru ca au promis o rezolvare, dar nu au oferit-o.

ios-10-2-1-inchidere-iphone