iOS 10.2.1 nu rezolva problema inchiderii iPhone

iOS 10.2.1 nu rezolva problema inchiderii subite a iPhone cand ramane cu 30% din energia bateriei, spre nemultumirea multor utilizatori.

iOS 10.2.1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple, iar foarte multa lume se astepta ca actualizarea sa rezolve problema inchiderii subite a terminalelor iPhone. Vorbim aici despre problema din cauza careia terminalele iPhone se inchid subit cand bateria ajunge la 30%, compania Apple promitand ca va rezolva acest bug inca de anul trecut.

Apple a anuntat ca prin lansarea iOS 10.2 va integra in iOS un sistem care monitorizeaza consumul de energie al bateriei pentru a descoperi ce anume genereaza inchiderile subite. Lansarea iOS 10.2.1 ar fi trebuit sa aduca si o rezolvare pentru aceasta problema, insa se pare ca Apple nu a gasit deocamdata solutia pentru a rezolva lucrurile.

Conform multor utilizatori care sunt afectati de catre problema inchiderii subite a iPhone cand bateria ajunge la 30%, iOS 10.2.1 nu aduce absolut nimic bun. Terminalele lor continua sa se inchida si cand ele raman cu 30% din baterie disponibila, dupa instalarea iOS 10.2.1, asa ca daca sperati ca actualizarea sa va rezolve aceasta problema, veti ramane dezamagiti.

iOS 10.2.1 nu rezolva problema inchiderii iPhone

Dupa integrarea acestui sistem de monitorizare al consumului de baterie in iOS 10.2, compania Apple nu a oferit vreo informatie cu privire la utilitatea sa. In aceasta idee, nimeni nu stie ce fel de schimbari ar fi facut Apple in iOS 10.2.1 pentru a rezolva problema, asta daca ar fi fost facuta vreo modificare in acest sens pentru noi.

Fara o rezolvare pentru aceasta problema, utilizatorii carora li se inchid subit terminalele iPhone raman doar cu solutia de a inlocui bateriile. Fie ca o fac gratuit in baza garantiei, fie ca trebuie sa plateasca, daca iOS 10.2.1 nu a rezolvat problema, e putin probabil ca iOS 10.3 sa o faca deoarece ar putea fi vorba despre un defect al bateriilor.

Apple a fost in mijlocul unui plin scandl cand a anutat ca va integra in iOS 10.2 sistemul menit sa rezolve problema inchiderilor subite ale iPhone si a reusit sa linisteasca utilizatorii. Acum ca iOS 10.2.1 nu rezolva problema, cei de la Apple vor avea noi explicatii de dat, altfel risca un scandal si mai mare pentru ca au promis o rezolvare, dar nu au oferit-o.

ios-10-2-1-inchidere-iphone

33 COMENTARII

  1. Cât costa o baterie? Dacă e bateria( și cred ca ea e vinovata) mai bine o schimbi și gata. Am in familie un IPhone 5 care are 4 ani e la al 3lea proprietar și se oprea când ajungea bateria la 30% ,dacă îl punea la încărcat sarea pe la 50% imediat. Am înlocuit bateria,nu știu dacă e originala,nu am văzut-o dar ei au spus ca este originala. A costat 80 de lei și acum tine bateria pana seara fără probleme.

  2. Aici nu e vorba doar de baterie, unii au bateria buna și tot se Închide. E defect de fabricație sau problema de soft. De ce sa schimb bateria dacă e buna? Sunt telefoane care au 4 ani vechime și tot nu se închid. O firma serioasă trebuie sa vina cu o explicație ca e produsul lor, nu trebuie eu sa le rezolv problemele pe banii mei.

  3. Eu nici nu am dat update, mai mult durează sa se închidă sibdeschida fata de update-ul in sine. Aștept 10.3 ca sa vad și eu o diferența. La fel si pe mac, nu mă chinui, mai ales ca acolo e direcționat spre touch bar, la al meu nu are ce bun sa aduca.

  4. Au facut praf autonomia bateriei cu acest 10.2.1.
    Cred ca a inceput declinul apple.
    Este din ce in ce mai mizerabil apple cu sl ei IOS.

  5. Ca tocmai mă întreba cineva ce buguri am. Unul dintre ele este acesta, foarte frustrant. Cum am mai spus, “era Apple” începe să apună încet încet. Cel mai evident e faptul că Cuc își vinde acțiunile.

  6. La mine problema inchiderii telefonului la 30% este data de temperatura de sub 0′ grade. Daca temp este cu + nu se inchide. Si asta doar la iphone6. La modele anterioare care le-am avut i5-ios8 si i5s-ios9 nu am avut problema asta

  7. Cred ca sunt multiple problemele care provoaca aceste inchideri ! Ca si un motor care nu functioneaza ! Pot fi doua sau trei motívele care provoaca problema !
    Asa ca se pare ca nici nu stiu care e problema !

  8. La incarcat cu incarcarorul din masina n-a mai vrut sa se deschida. A reusit doar in dfu mode. Temperatura era undeva la +1-2 grade. Deci clar temperatura e una din cauze…insa de ce?!

  9. Al meu s-a închis si la 60% si a pornit numai după ce am conectat încărcătorul !!! Se rezolva cu Swap !!! Orange mi-a schimbat telefonul iPhone 6s plus cu unul nou nouț si cu iOS 9.0.1 pe el si nu se mai Închide oricât ar fi de frig si nu contează câta baterie mai are, bine-nțeles peste 1% cel putin!!! Deci …succes la schimb!!!

  10. To Apple:

    Love of my life, you’ve hurt me,

    You’ve broken my heart and now you leave me.

    Love of my life can’t you see,

    Bring it back, bring it back,

    Don’t take it away from me because you don’t know what it means to me.

  11. Si eu sunt de parere ca e ceva legat de soft! Cand am luat 6S Plus am fost cu el la munte si am facut poze cu el…l-am folosit in frig si nu am avut probleme (chiar si la 10% baterie). Dupa upgrade-ul la iOS10 au inceput problemele. Acum, daca am pornit 4G, dupa 2 min mi se inchide si la 64%…

  12. Cand te gandesti ca e un maimutoi mincinos pe aici care spune ca bateria din Samsung se deterioreaza mai rpd datorita incarcarii rapide, cand pe Iphone din ce zici tu, dupa un an jumate bateria si-a pierdut aproximativ 30% din capacitate. Stiu ca si Amfetamin zicea ceva de genu ca bateria de pe telefonul lui si-a pierdut mlt din capacitate.

  13. sol.. 11 ore stai calare pe iPhone pe zi? sau in o zi jumate? eu nu am avut niciodata randamentul asta cu 6s plus, sigur nu la samsung ai randamentu asta?

  14. Cred ca glumești cu Samsung in aceasta discuție!!! Nu ar ajunge niciodată la acest randament!!! Da confirm si eu ca Ip 6s plus cu 9.0.1 a ajuns la 9 h si 23 min

  15. Sunt eu mai norocos? ? Am un Ip 6+ , IOS 10.2 .. și nu am nici o problema cu el in legătura cu bateria.. Cu 4G, in frig și tot la 1% se Închide.