Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 – primele carcase arata schimbari mari

Samsung Galaxy S8 – primele carcase arata schimbari mari

Samsung Galaxy S8, sau mai bine zis marile schimbari pregatite pentru el, sunt demonstrate de un clip video cu o carcasa creata pentru terminal.

Samsung Galaxy S8 este in atentia tuturor in momentul de fata, iar in Asia au inceput sa apara si primele carcase pentru viitorul produs al companiei Samsung. Aceste carcase pentru Samsung Galaxy S8 sunt fabricate in baza unor schite furate din fabricile companiei, sau ale unor parteneri, deci ar trebui sa fie cat se poate de exacte si sa arate marea schimbare pregatita.

In clipul video de mai jos aveti prezentate doua noi carcase pentru ambele versiuni ale Samsung Galaxy S8 pregatite de catre compania Samsung pentru lansare. Aceste noi carcase pentru Samsung Galaxy S8 sunt folosite pe un Samsung Galaxy S7 pentru a ne arata cat de mare este schimbarea pe care cei de la Samsung o pregatesc in aprilie.

In baza acestei comparatii, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie aproximativ la fel de mare precum predecesorul sau si ar urma sa aiba butoanele si porturile in aproximativ aceleasi locuri. In cazul Samsung Galaxy S8 Plus vorbim despre ceva similar, doar ca acest smartphone urmeaza sa fie mult mai lat decat Samsung Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S8 – primele carcase arata schimbari mari

Carcasele pentru Samsung Galaxy S8 sugereaza faptul ca vom vedea un port audio de 3.5mm implementat de catre companie, asa cum am aflat si ieri. Separat, se pare ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea inclusiv un S Pen integrat, o gaura speciala pentru un asemenea accesoriu fiind prezenta in carcasa, desi nu este sigura integrarea sa in terminal.

Separat de acestea, carcasele ne arata ca zvonurile aparute pana acum cu privire la Samsung Galaxy S8 par sa fi relatat realitatea pregatita de catre coreeni. Adica in dimensiuni schimbarile vor fi mici pentru Samsung Galaxy S8, insa aici excludem noul panou frontal, care este cu mult modificat, dar si latimea mai mare a modelului plus.

In baza clipului video, Samsung Galaxy S8 este anuntat ca un smartphone care ar putea atrage atentia lumii intregi in luna aprilie, dar totul depinde si de ceea ce va fi oferit in final.

 • George89

  Sunt evident multe schimbări fata de ceea ce ne a obișnuit Samsung atâția ani
  Practic Samsung se reinventează și se distanțează de formula clasica Samsung

 • Srb Srb

  Ai de capul meu..asa de lat??? astia vor sa ai buzunare patrate

 • NicKel

  nu sunt astea, cititorul de amprenta pe S8 va fi pozitionat pe spate, alaturi de camera principala

 • Mihai V

  De ce spui asta ? 7 plus al tau nu e mare ? Hai sa fim corecti si sinceri

 • Heath

  Galaxy de 5,7 va fi la fel de lat ca un iPhone Plus (sau chiar milimetric mai îngust, vom vedea), dar nu așa lung.

 • ibadea

  Ehe, e mai lat, iar se schimba moda la buzunare

 • Srb Srb

  I’d sit alone and watch your light (Apple)

  My only friend through teenage nights

  And everything I had to know

  I heard it on my Apple radio

  You gave them all those old time stars

  Through wars of worlds invaded by Mars

  You made ’em laugh, you made ’em cry

  You made us feel like we could fly.

  Apple.

 • Srb Srb

  sa speram,dar acolo sunt ceva mm diferenta fata de s7 edge..sa vedem

 • Srb Srb

  nu am 7 plus tocmai ca este prea mare…s7 edge este acolo, este ok, dar asta daca devine cu 1cm mai lat deja iarasi nu este bine. Mai bine iau dimensiunea s7 edge, mai elimina din marginile sus/jos si gata

 • cos2free

  Se duc spre BlackBerry !!!ala pătrățos !!!

 • Srb Srb

  da asa pare…momentan sunt doar zvonuri nici special

 • Mihai V

  Eu aveam senzatia ca ai 7+ cand ai zis ca e mai interesant 3d touch scrolling pe un 7+

 • Srb Srb

  Nope 🙂

 • Viorel Predatorul

  Pentru @Srb_Srb nimic din ce face Samsung nu e bine, și tot ce face Apple este SUPERB!
  Dacă îți vine să crezi, Srb i-a scris unuia că el a avut un Sony și un S7 edge :)))

  Srb Srb ¬ Bob ¬ a day ago
  sry to say but i had sony and samsung s7 edge, but iphone 7 plus is coming close…and the battery capacity are v different. I wonder how battery can have an 3500mah iphone

  Omul ăsta minte mai des decât respiră, așa că toate basmele lui cu bogăția sa par să fie literatură fantastică 🙂

 • Kfc

  Pai daca omul in viata reala nu are nimic, nici macar prieteni cu care sa vorbeasca, la ce sa te astepti. Si-a creat si el o imagine pe internet, macar aici sa poata fi ce viseaza el in lumea reala.

 • Viorel Predatorul

  Câteodată îmi este milă de el, la modul cel mai serios. Am mai intrat în conversații cu el, dar mi-a făcut o fază pentru care nu-l iert, și evit să îi mai scriu.
  M-a acuzat că îi scriu emailuri de amenințare la adresa lui și a familiei lui :l. I-am cerut dovezi, un printscreen, ceva, dar a spus că nu are, că a șters imediat emailurile alea. I-am sugerat să meargă în Trash în contul de email, că își găsește acolo ce a șters, și s-a făcut că plouă.
  Înțeleg că unii mai mint, dar ăsta minte cu nerușinare :((

 • Kfc

  Intr-o discutie normala 1vs1pe baza de agfumente si cunostinte, el stie ft bine ca nu are nicio sansa. L-ai inchis de atat de multe ori, incat stie si el ca e depasit din punct de vedere intelectual. Singura varia ta mai ramane doar asta in care te ataca prin tot felul de mizerii de genul asta.

 • Mihai V

  :))

 • Shagrath

  de cand n-am mai vazut o discutie constructiva pe aici…

 • Shagrath

  daca l-am bloca toti pe scamatorul asta sigur am avea ce vorbi…blocati-l din disguss…si am scapat de comentariile alea mincinoase si jignitoare

 • Viorel Predatorul

  E o idee bună, dar dacă îl blochezi, în contul tău disqus îți apare o notificare pentru fiecare mesaj ascuns, și este aiurea. Nu știi ce poate scrie despre tine, mai bine vezi ce face 🙂
  Votați-l cu minus pentru comentariile nepotrivite, sau raportați mesajele lui dacă sunt jignitoare. Eventual să nu îi mai răspundem, și gata.