Samsung Galaxy S8 – primele carcase arata schimbari mari

Samsung Galaxy S8, sau mai bine zis marile schimbari pregatite pentru el, sunt demonstrate de un clip video cu o carcasa creata pentru terminal.

Samsung Galaxy S8 este in atentia tuturor in momentul de fata, iar in Asia au inceput sa apara si primele carcase pentru viitorul produs al companiei Samsung. Aceste carcase pentru Samsung Galaxy S8 sunt fabricate in baza unor schite furate din fabricile companiei, sau ale unor parteneri, deci ar trebui sa fie cat se poate de exacte si sa arate marea schimbare pregatita.

In clipul video de mai jos aveti prezentate doua noi carcase pentru ambele versiuni ale Samsung Galaxy S8 pregatite de catre compania Samsung pentru lansare. Aceste noi carcase pentru Samsung Galaxy S8 sunt folosite pe un Samsung Galaxy S7 pentru a ne arata cat de mare este schimbarea pe care cei de la Samsung o pregatesc in aprilie.

In baza acestei comparatii, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie aproximativ la fel de mare precum predecesorul sau si ar urma sa aiba butoanele si porturile in aproximativ aceleasi locuri. In cazul Samsung Galaxy S8 Plus vorbim despre ceva similar, doar ca acest smartphone urmeaza sa fie mult mai lat decat Samsung Galaxy S7 Edge.

Samsung Galaxy S8 – primele carcase arata schimbari mari

Carcasele pentru Samsung Galaxy S8 sugereaza faptul ca vom vedea un port audio de 3.5mm implementat de catre companie, asa cum am aflat si ieri. Separat, se pare ca Samsung Galaxy S8 ar putea avea inclusiv un S Pen integrat, o gaura speciala pentru un asemenea accesoriu fiind prezenta in carcasa, desi nu este sigura integrarea sa in terminal.

Separat de acestea, carcasele ne arata ca zvonurile aparute pana acum cu privire la Samsung Galaxy S8 par sa fi relatat realitatea pregatita de catre coreeni. Adica in dimensiuni schimbarile vor fi mici pentru Samsung Galaxy S8, insa aici excludem noul panou frontal, care este cu mult modificat, dar si latimea mai mare a modelului plus.

In baza clipului video, Samsung Galaxy S8 este anuntat ca un smartphone care ar putea atrage atentia lumii intregi in luna aprilie, dar totul depinde si de ceea ce va fi oferit in final.