Motorsport Manager – este vandut la oferta pentru iPhone si iPad

Motorsport Manager este un nou joc de tip racing lansat in cursul serii trecute in App Store pentru iDevice-urile noastre, iar in clipul video de mai sus puteti vedea gameplay-ul gandit de catre dezvoltatori.

Conform descrierii facute de catre acestia, Motorsport Manager este cel mai realist joc de motor-racing conceput vreodata pentru platforma iOS, rolul nostru fiind de a administra echipele care concureaza in curse.

  • This is your racing team. Hire drivers, develop your car and invest in technology.
  • Work with your drivers to achieve the perfect qualifying lap.
  • Formulate the ideal pitstop strategy to win races.
  • Watch the race in real-time or jump into the strategy screens to take control of the action.
  • React to weather changes, crashes and safety car periods.
  • Win championships across the world to reach the pinnacle of motorsport.

Avand in vedere faptul ca veti fi managerul unei echipe de curse, voi va trebui sa angajati soferi, sa produceti masini bune si sa le imbunatatiti performantele de-a lungul timpului, plus multe, multe altele.

Separat va trebui sa ii antrenati pe soferi pentru a isi imbunatati timpii in fiecare cursa, strategia fiind extrem de importanta in tentativa voastra de a va conduce echipa spre victorie in fiecare turneu la care veti participa.

Motorsport Manager este disponibil pentru DOWNLOAD in format universal in App Store.

Articolul precedentiOS 10.3 iti spune cum este folosit spatiul de stocare iCloud
Articolul următoriOS 10.3 vine cu o noua animatie pentru aplicatii
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.