iOS 10.3 iti spune cum este folosit spatiul de stocare iCloud

iOS 10.3 ne aduce o schimbare destul de interesanta pentru aplicatia Configurari si iCloud, acum meniul pentru administrarea acestor setari fiind afisat in partea superioara a aplicatiei pentru configurari. Schimbarea este una de bun augur, deoarece ofera acces mai usor la toate datele care sunt disponibile in iCloud, dar vine si cu o imbunatatire subsidiara foarte interesanta.

Mai exact, incepand cu iOS 10.3, aplicatia Settings, Configurari, urmeaza sa ne arate cum este folosit spatiul de stocare al iCloud pentru terminalele noastre. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata acest nou meniu, aplicatia aratandu-ne ce procent din spatiul de stocare iCloud este ocupat de poze, backup-uri, documente, sau email-uri.

Cei de la Apple au segmentat informatiile privind spatiu de stocare iCloud in aceste 4 categorii, astfel incat utilizatorii sa poata afla rapid cum este gestionat totul. Fiecare tip de date este prezentat cu o anumita culoare, astfel ca este foarte usor de inteles ce anume va ocupa cea mai mare parte din spatiul de stocare iCloud pe care il aveti disponibil.

Pana in prezent compania Apple nu afisa informatiile intr-un asemenea mod si cred ca este o schimbare extrem de utila pentru foarte multa lume. In baza ei, utilizatorii iOS 10.3 pot sti la ce anume sa renunte in cazul in care doresc sa elibereze mai mult spatiu de stocare pentru iCloud, ideea fiind una excelenta.

ios-10-3-icloud-spatiu-stocare