iOS 10.2.1 vs iOS 10.2 – comparatia performantelor

iOS 10.2.1 a fost lansat de catre compania Apple la inceputul acestei saptamani, noua versiune a sistemului de operare fiind testata in prealabil timp de mai bine de o luna. Actualizarea nu a adus schimbari majore din punct de vedere vizibil, insa compania Apple a promis ca a imbunatatit performantele si a rezolvat unele probleme de functionare.

In clipurile video de mai jos aveti o comparatie in performante intre cele doua versiuni ale sistemului de operare, iar diferentele sunt practic inexistente. Atat iOS 10.2.1, cat si iOS 10.2 au performante aproximativ identice, difetentele fiind extrem de greu de sesizat in utilizarea zilnica a celor doua sisteme de operare pe iDevice-uri.

Acest lucru a fost vizibil in toata perioada de testare beta a iOS 10.2.1 si era de asteptat ca Apple sa nu schimbe ceva in versiunea publica oferita saptamana aceasta. Desi Apple a afirmat ca performantele iDevice-urilor au fost imbunatatite, in realitate se pare ca acest lucru nu s-a intamplat, sau cel putin asta sesizeaza mai toata lumea.