iOS 10.3 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

iOS 10.3 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad in cursul acestei seri, la doar o zi dupa ce versiunea pentru dezvoltatorii de aplicatii a fost lansata. Vorbim despre un iOS 10.3 public beta 1 pe care utilizatorii programului public beta de testare a sistemului de operare o pot instala chiar incepand din acest moment, fara restrictii.

Daca ati avut o alta versiune beta a iOS 10 instalata in iPhone, iPad, sau iPod Touch, atunci veti putea instala iOS 10.3 public beta 1 prin sistemul Software Update, Actualizare Software. Daca va aflati in alta situatie, atunci va trebui sa instalati iOS 10.3 public beta 1 folosind un certificat de dezvoltator care trebuie sa va fie pus la dispozitie de catre un dezvoltator.

iOS 10.3 a venit cu foarte multe schimbari interesante, compania Apple avand grija sa implementeze destule noutati, mai putin acel dark mode asteptat de catre toata lumea. Unele dintre schimbari sunt vizibile, in timp ce altele sunt doar interne, insa per total, iOS 10.3 va schimba multe in ceea ce priveste modul de utilizare al iDevice-urilor.

iOS 10.3 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad

UPDATE: macOS Sierra 10.2.4 public beta 1 a fost lansat.

ios-10-3-public-beta-1

18 COMENTARII

  1. Merită de la iOS 10.2 la acesta ? E ok ? Se simt îmbunătățiri in ceea ce privește utilizarea și autonomia bateriei ?

  2. Și pe mine mă interesează dpdv al bateriei și al fluiditatii… Dar revin imediat, dau acum update și revin cu un feedback ?

  3. Dar fac update numai dacă mă lămurește cineva in privința unui aspect : Acum am iOS 10.2 . Dacă fac update și vreau sa revin după aceea, revin la 10.2 sau la 10.2.1 ? (nu de alta, dar cică 10.2 e mai bun decât 10.2.1)