Samsung Galaxy S8 – asa arata in prima imagine reala

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o prima imagine reala impreauna cu specificatiile, pretul si detaliile privind lansarea din 21 aprilie.

Samsung Galaxy S8 apare astazi intr-o prima imagine reala publicata de catre o sursa a carei credibilitate nu paote fi pusa la indoiala, avand in vedere numeroasele leak-uri publicate. Vorbim despre celebul evleaks, el publicand imaginea cu Samsung Galaxy S8 ce va avea un eran de 6.2 inch, acest dispozitiv putand purta denumirea Plus dupa lansare.

Prima imagine reala a Samsung Galaxy S8 vine si cu detalii privind specificatiile tehnice, terminalul urmand a avea ecrane AMOLED cu diagonala de 5.8 inch si 6.2 inch. Ele vor avea rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, ecranul Samsung Galaxy S8 urmand a acoperi 83% din carcasa, iar Samsung va oferi un screen ratio de 18.5:9 pentru terminale.

Separat, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa functioneze in baza unor chip-uri Snapdragon 825 si Exynos, ambele urmand a fi produse folosind un proces de fabricatie de 10nm. Per total, procesoarele din Samsung Galaxy S8 urmeaza sa fie cu 11% mai rapide decat cele din Samsung Galaxy S7, performantele grafice urmand a creste cu 23%, in timp ce eficienta energetica va creste cu 20%.

Samsung Galaxy S8 – asa arata in prima imagine reala

In ceea ce priveste bateriile, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba baterii de 3000 mAh si 3500 mAh pentru cele doua modele, insa Samsung va oferi doar 4 GB RAM. Totusi, Samsung Galaxy S8 va fi disponibil in versiuni cu minim 64 GB spatiu de stocare, deci pretul de vanzare va fi mai mare, dar macar va exista un port USB-C si unul audio de 3.5mm.

Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S8 urmeaza sa aiba si difuzoare setereo, insa ele vor fi disponibile in partea inferioara a carcasei, langa conectori. Trecand la camera principala, Samsung Galaxy S8 va avea una de 12 megapixeli, cea frontala urmand a avea 8 megapixeli, ambele cu f/1.7 si imbunatatiri ale rezolutiei fata de Galaxy S7, un sistem de recunoastere a obiectelor din jur fiind deasemenea integrat.

Samsung Galaxy S8 nu va avea buton Home integrat, multumita ecranului de dimensiune mai mare, asa ca in carcasa va fi plasat cititorul de amprente, in timp ce un iris scanner frontal va fi deasemenea disponibil. Functia DeX a Samsung Galaxy S8 este din nou confirmata, ea urmand a permite folosirea terminalului ca si calculator.

Prezentarea Samsung Galaxy S8 va avea loc pe 29 martie, asa cum ni s-a mai spus, lansarea fiind programata pentru 21 aprilie, insa ambele modele ale Samsung Galaxy S8 vor fi cu 100 de euro mai scumpe decat predecesoarele, deci vor costa minim 800 euro.

samsung-galaxy-s8-arata

132 COMENTARII

  1. Chiar arată SUPERB ! ? Inafara de camera aceea (care mie personal mi se pare foarte urâtă, și ca design, și ca poziționare), designul este unul superb, unul foarte elegant.

  2. Părerea mea e ca e fake. In imaginea din dreapta se vede ca nu vibe cu USB Type C. Pe de alta parte nici Samsung nu poate crea ceva atât de hidos

  3. Mr. Tambourine Man, sa înțeleg ca in percepția ta, iPhone 6 e ‘hidos’, nu ? Tocmai tu ai susținut că cică ar fi o clonă a iPhone 6, iPhone 6 cum seamă cu 6S, respectiv 7, înseamnă că iPhone 7 este un model urât ?

  4. Inafara faptului ca au mutat amprenta la spate și au scos butonul de home și ecranul mai mare, ce schimbare de design au făcut ?

  5. Măcar au adus schimbări (fie ele și minore) de design. La iPhone ce au schimbat ? Aaa, au schimbat locul liniuțelor de pe spate… ?

  6. Si eu sunt dezamagit de Ios!!cand mi lumea mai draga atunci mi se inchide telefonu!sunt plecat in strainatate intro tara unde frig si mai tot timpu cat sunt pe afar se inchide subit!

  7. Care esti dezamagit de Android? Incearca si tu altceva ,nu tot 4.3 sau altele mai vechi.
    Nu cred ca 6 sau 7 (android) da rateuri
    Nu tot ridicati in slavi ios-ul,ca are succes din inertie..a ce a fost odata,demult
    iPhone-ul meu 6s plus nou,de o luna luat din magazin se inchide zilnic,de rapsuns si acum am bug-ul acela ca nu pot trage sa raspund uneori.
    Si multe altele..si sunt bug-uri care afecteaza functionalitatea unui telefon de 3.700 de lei.

  8. Doar de ar arata asa iphone 6 … Si nu ar avea screen to body ratie de 65%, dar aparent orice telefon din metal/sticla e o copie dupa apple.

  9. Vă plângeți că seamana cu S7, pai are ecran curbat, și camera cam tot prin acea zona, deci normal că seamănă cu S7 , e și greu sa il faci sa semene cu altceva având ecran edge. Și iPhone 7 nu semăna cu 6s? Și cu 6 :))
    Deci hai sa nu fim ipocriți, macar asta are un ecran care acoperă 83% din partea frontala.
    Și acolo este un usbC , e oval , așa cum trebuie , dar unghiul din care e făcută poza nu va lăsa să observați.
    Și hai sa nu ne dam cu părerea despre altceva înafara de design, că încă nu l-ați văzut în acțiune

  10. Tu ai cumva o versiune speciala de iOS creata doar pt tine? Culmea doar tu nu ai bug-uri, cand tot internetul e plin de problemele pe care le gasesti pe iOS. Oare dc lanseaza astia update odata pe saptamana? Nu ca sa fixeze bugurile.

  11. Pana acum am văzut foarte multe variații ale lui S8….. Eu nu cred ca asa va fii
    Pana acum am văzut ca va avea spate de S7, apoi am văzut led flash ul deasupra camerei, apoi am văzut led flash ul la stânga camerei, apoi asta…… Sincer este ca în cazul lui S6 în care sa ținut secret totul pana la final, când în ultima clipa am văzut design ul real al lui S6

  12. Este vorba despre cei care cumpără telefoane cu design reciclat pentru că e “superb” , și când reciclează și alți lasă comentarii de parcă ar fi făcut o crima :))

  13. Tu ești un caz special, Srb. Dar lăsând la o parte orice tentă de răutate sau fanatism, iOS mai are puțin și cade în prăpastie. Nu mai e ce a fost cândva. Eu am ceva cu Apple pentru că iPhone 7 a fost prezentat ca ceva ‘inovator’, ‘ceva revoluționar’ când de fapt nu e ceva chit cum spun ei. E frumos, arată bine, dar iOSul e ca un cancer care, netratat, se mărește

  14. Ca sa îți dau un exemplu concret, pe vremea lui Steve erau buguri precum sa poți bloca un iPhone doar prin trimiterea unui simplu mesaj pe acela ?

  15. nu, tocmai Apple l-a prezentat exact asa cum este:refined design sau evolution,atat.Nu s-au pronuntat cuvinte precum revolutionar sau inovator

  16. Pai de asta vorbesc, daca nu ți de pare grav ce a făcut Apple , atunci nu te poți lega nici de S8 pentru că semăna cu S7

    daca ceva merge, nu-l atinge…nu?

  17. Hai întâi sa vorbim pe date concrete. Și la iPhone 7 se speculau atâtea chestii, și de fapt… Întâi sa iasă pe piața, sa vedem ce pote face, și după, pe drept putem trage anumite concluzii.

  18. pe vremea lui steve, nu existau atati utilizatori si atati hackeri…acum acesti hackeri sunt platiti de la 25k pana la 250.000$ sa gaseasca probleme in iOS

  19. Al 2lea speaker in difuzorul pentru apeluri o făcea Motorola cu ani în urmă, și ar fi bine sa o facă toată lumea, este doar de câștigat 🙂

  20. 800€ 64gb…
    Poate că ecranul și camera foto va fi la înălțimea banilor ceruți, dar rămâne să vedem cum se misca Touchwiz (versiunea android modificată de Samsung) , tare îmi este frică că va fi demna de un telefon de 320€

  21. iti dai seama..sigur daca cumva te intalnesc pe tine imi sta inima de spaima…imi dau seama la ce frustrari dai din tine…sigur arati ca un scamator de la circ…sau cum?ochelari?cosuri?viata sexuala inexistenta?etc

  22. tre sa fiu nebun sa ma obosesc sa simt ura si dezgust din cauza unei tentative de troll ca tine…doar ma amuz cand iti citesc ineptiile…tre sa fii ambitios rau sa scrii peste 14.000 de comenturi aberante… ti-as spune ca esti imbecil dar ma abtin ca in felul asta i-as jigni pe adevaratii imbecili

  23. ti-a scris viorel care-s motivele de simti dorintade a starni ura si dezgust..daca ai avut o copilarie zdruncinata si ai fost molestat cand erai mic…sincer imi e mila de tine…dar eu nu am vreo vina…si nici ceiallti de aici

  24. Dezamăgit de android… Dar ai incercat vreun android curat? Sau doar UX-uri de la LG, Samsung , Huawei care sunt încărcate cu multe funcții inutile ce nu se împăca cu telefonul. Pune mana un Nexus, Pixel, Motorola Z sau X , OnePlus…ca sa vezi ce însemna android!

  25. Mie când răspund și nu aud nimic, dau pe difuzor și invers siabia atunci aud. Foarte frustrant pentru un telefon de 200 lei (6s). Primul l-am schimbat pe garanție, acum al doilea face la fel. E de la iOS, telefonul nu are nici o vina. Uite încă un bug. Sunt sigur ca dacă ne strângem câțiva îți mai dam încă 30.

  26. deja minti cand zici ca nu ai simtit dezgust…tocmai ce imi tot scrii pe aici…te rog, simte-te bine si stiu ca in gand imi spui imbecil..asta este puterea mea asupra ta, te cunosc esti sclavetele meu si genul meu de user

  27. pe cuvantul meu ca nu-ti spun nici in gand…doar simt asa..un fel de mila pentru tine..ca nu te duce mintea sa vezi ca esti doar asa..o mascota a acestui site…care vrea sa se amuze un pic iti da foc putin..si tu te aprinzi

  28. daca te uiti la inceputul unor meciuri de fotbal..box…etc..o sa vezi niste mascote imbracate in papagali…maimute..girafe..puse acolo sa amuze publicul…exact asta e si rolul tau pe idevice

  29. Eu am Nexus dar m-am jucat putin si cu un galaxy s7 ,pot spune ca nu vad diferenta dintre ele ,nu “agata” ,se pare ca si ceilalti producatori au lucrat foarte mult la interfatele grafice ca sa nu mai agate ,Haybo…poti sa imi spui ce erori ai primit la android? Si nu vad ce este instabil la android ,din cate se pare ios pare mai instabil decat android.Sper ca nu imi spui de android 4.0 ,noi vorbim de la android marshmallow in sus.

  30. Total de acord. Partea cu agățaul…nu prea o face, dar tot mai repede se mișcă un android curat, intri mai repede dintr-o aplicație în alta. S7 e rapid , dar nu zboară

  31. Nu cred, am văzut versiunea de touchwiz pentru Android 7 și era efectiv foarte light in comparație cu cea de pe S7
    Samsung a redus foarte mult din bloatware…. Poate ca va avea mici probleme pentru ca efectiv și Android stock și Ios au probleme

  32. Am exagerat și eu un pic, mă și gândeam la Nexus 5X și 6p care sunt niste fulgere și costa vreo 250-400. Daca S8 le va întrece voi fi mulțumit 🙂

  33. ok..cand incepe finala la australian open..inainte sa arunce copilul ala cu moneda vezi ca arata niste jokeri si clowni pe langa tribunele alea pe-acolo,,cam asta esti si tu pe idevice

  34. nu stiu la cine te referi, tu cauti genul asta de oameni observ…ideea este ca aici eu sunt asa pt ca vreau, acolo din pacate sunt asa ca sunt nevoiti

  35. Poate, oricum Samsung lucrează efectiv cu ingineri Google și au un avantaj…. Nu știu dacă ai observat ca brusc interfață de la S6 este surprinzător de light în comparație cu ce de pe S5 plina de bloatware, plus ca acum Samsung oferă update-uri și pentru Smartphone uri vechi de 2 ani (înainte puteai sa îți iei gândul)

  36. imi place cum gandesti, chiar esti genul meu de user,sunt bataia de joc a voastra,ADOR ACEST LUCRU SI CA IL CREZI cu tot sufletul sper

  37. Srb, acum vorbind sincer, tu chit crezi ceea ce spui ? Înțeleg ca respecți produsele Apple, dar chit ești atât de înfocat și nu vezi defectele lor ? Serios, sub ‘masca’ asta cred ca exista o persoana mai inteligenta decât pare aici, și nu o zic cu răutate ?

  38. Este doar una dintre multele imagini cu S8 care se vrea ” real”
    Dacă cauți pe net vei vedea ca sunt multe imagini diferite cu designul acestuia
    O sa mai apară pana la lansare

  39. Eu unul sunt sigur că acesta va fi designul final. Facem un pariu și vedem peste două luni :))
    Culoarea care o are aici il face mai urat, aștept să il vad complet negru

  40. Nu este deloc urat, doar ca singura chestie care deranjează este senzorul de lângă camera, atat
    Dar nu cred ca asa va fi efectiv, sunt prea multe variații

  41. Nu cred ca acesta este designul final și implicit noua culoare (gri în poza, nu știu dacă Samsung a avut asa ceva pe un Galaxy S)
    Practic poza de mai sus e a patra poza cu designul lui S8

  42. Mare interes mare strârnește s8-ul asta , 100 de comentarii au doar la articolele de după lansarea noului model de iPhone sau jailbreak . Semne bune Samsung are :))

  43. Instabil și plin de erori?! Probabil că te referi la iOS, nu la Android. Chiar sunt curios ce dispozitiv și ce versiune de Android te-au dezamăgit.

  44. Unii membrii pe aici au mari probleme cu “etajul”… Intra in transă si postează in virtutea inerției emanațiile mediocre minților lor zdruncinate cand aud de concurenta Apple.
    Fara concurenta nu exista progres. Dar cand barierele luptei concurențiale sunt coborâte, pot apare lucruri minunate.
    Abia astept iPhone 8, cu al sau ecran OLED!

  45. Eu sunt total în contra cititoarelor de amprentă plasate pe partea posterioară a dispozitivelor, așa că…sunt dezamăgit de această mișcare a Samsung.

  46. Cred că imaginea este falsă. Văd că rama camerei foto este ușor ieșită în relief, ceea ce este în contradicție cu zvonurile anterioare cum că S8 va avea camera introdusă complet în carcasă.

  47. Reducerea considerabila a marginilor frontale, marirea suprafetei ecranului este o schimbare majora de design care schimba total feelingul care ti-l da telefonul. Asta in comparatie cu altii care in 3 ani doar au mutat niste linii pe spatele telefonului si au introdus cateva culori noi.

  48. Nu trebuie sa incerce Android stoc pentru ca nu este ca si cum poti spune ca un LG, Sony, Samsung, Huawei de top este lent si plin de buguri cu Android 6 sau mai bun. Problema este ca multi vb. din punga si cand ii intrebi ce telefon au avut iti vor raspunde: Note 2.

  49. Exclus ce? aberezi la greu. iphone 7 are acelasi feeling de sapun in mana pe care l-a avut si iphone 6, aceasi forma, aceleasi margini nesimtit de mari. Nimic nu s-a schimbat.
    Apple este clar in urma cu designul si companiile chinezesti au inceput sa copieze designlul Samsung sau sa faca telefoane asemanatoare cu Galaxy-urile. Un indicator mai clar de atata nu ai nevoie.

  50. De vreo 2 ani încoace buguri nu prea de mai vad, dar un S7 , G5 tot va fi usor mai lent decât un pixel sau OnePlus. Asta o zic din ce am probat eu, pe pixel nu am pus mana inca, dar nu mă îndoiesc de el

  51. lasa culoarea…dar fara gaura de la jack, fara prea multe dungi,camera face parte din carcasa…the little things, dar cei ce nu prea sunt pasionati de design nu au cum sa inteleaga

  52. Cam acelasi design??99 la suta e indentic 6 6s 7 .5 5s 4 4s…ia comparatie ..s2 s3 s4 s5 s6 ce e la fel? Doar s7 seamana atat la voi toate semanau…in 12 ani 2 modele au schimbat apple…hahahah

  53. Ei na,n-ai mai văzut la Samsung întoarcere de 180 grade? Note 3 USB 3,Note 4 USB 2,sa nu mai zic de IP68 si microSD la S5 și S7 și la S6 nu. Și astea doar pe partea de hardware.

  54. E urat cu crengi s8. Profund dezamagit. Ma gandeam sa il iau cu gandul ca rupe gura targului dar daca vine cu senzorul de amprenta langa camera….vai si amar de capul lor