Prima Pagina iPhone Mesajul care blocheaza temporar orice iPhone

Mesajul care blocheaza temporar orice iPhone

iPhone, indiferent de model, poate fi blocat de un nou mesaj descoperit recent, acesta permitand blocarea temporara a terminalelor, chiar daca ruleaza iOS 10.3. Acesta este cel de-al patrulea bug descoperit in ultimele luni pentru blocarea terminalelor iPhone, insa partea buna este ca acum vorbim despre ceva ce face doar o blocare temporara, nu una permanenta.

In clipul video de mai jos aveti prezentata functionalitatea acestui bug, el presupunand trimiterea unui mesaj text catre terminalele iPhone prin aplicatia Mesaje, Messages. La primire, aplicatia Mesaje, Messages, se va bloca timp de maxim 15 – 20 de secunde, dupa care lucrurile vor reveni la normal si aplicatia va putea fi folosita fara probleme.

Daca veti trimite multiple mesaje catre terminalul iPhone al victimei, atunci dispozitivul se va bloca pentru o perioada mai lunga de timp, in functie de numarul de mesaje trimise. In aceasta idee, puteti bloca un iPhone pentru cateva minute bune, daca trimiteti mai multe mesaje catre respectivul dispozitiv intr-o succesiune rapida.

Mesajul care blocheaza temporar orice iPhone

Daca vreti sa faceti mai mult rau unui utilizator de iPhone, ei bine ii puteti trimite mesajele cand stiti ca terminalul sau este blocat, deoarece problema va fi si mai mare. In aceasta situatie, terminalul se va bloca in totalitate si va necesita o repornire completa pentru a putea fi utilizat de catre utilizator, lucru care nu se intampla daca terminalul este deschis.

Chiar si in aceasta sitautie, blocarea este una care poate fi rezolvata fara a fi necesara intreprinderea unor pasi complicati, asa cum se intampla in cazul altor buguri. Desigur ca nimeni nu si-ar dori sa trebuiasca sa isi reporneasca terminalul dupa cateva atacuri de acest gen, insa asta se intampla cand buguri de acest gen sunt descoperite.

Acest bug poate fi exploatat in toate versiunile iOS 10 lansate de catre compania Apple, inclusiv iOS 10.3, asa ca nu va veti putea feri de el prin actualizarea la cea mai recenta versiune. Mesajul text care blocheaza iPhone in acest mod poate fi gasit aici.

 • Viorel Predatorul

  Mă întreb care sunt scopurile mesajelor despre genului ăsta, și ce câștig au cei care exploatează bug-urile iOS-ului.

 • elena 15

  Nu blocheaza nimic…

 • roastedwookie

  eu ma intreb cat de panarame sunt cei de la Apple sa stie de asta si sa nu repare problema

 • Srb Srb

  Cei ce gasesc bug in iOS primesc bani

 • catalin

  SUBERB

 • Adrian24

  I-am făcut o farsa prietenului meu cu mesajul al doilea și acum trebuie sa ii dea restore la iPhone-ul lui:))))

 • rbt

  Și cei ce găsesc bug URI in android nu primesc ? Apple de curând a început sa dea bani dacă nu ma înșel bani și pt exploituri serioase nu erori uitate de programatori

 • rbt

  Părerea mea e ca înainte era mai greu sa găsească buguri ca iOS ul era mai sigur acum pe zi ce trece ne afundăm într-un sistem învechit plin de erori la care se Adaugă mereu funcții noi

 • enDer

  Pentru ANDROID nu exista nimic?

 • esra2013

  Am dat și eu mesajul la toți din lista cu iphone

 • Tzumpi

  Mi l-am trimis mie. Chiar s-a blocat, pret de cateva secunde, 5 aproximativ

 • Tzumpi

  Pe al doilea n-am curaj sa mi-l trimit 🙂