iOS 10.2 jailbreak Yalu a fost lansat

iOS 10.2 jailbreak Yalu a fost lansat pentru iPhone 6S si iPad Pro in cursul acestei zile, deci vorbim despre o solutie foarte limitata.

iOS 10.2 jailbreak Yalu a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma in versiune beta de catre acelasi hacker care a lansat si solutia de jailbreak pentru iOS 10.1.1. Vorbim despre un iOS 10.2 jailbreak Yalu incomplet care ne este oferit in momentul de fata, asa ca el are probleme de functionare si nu ofera compatibilitate pentru orice tweak.

iOS 10.2 jailbreak Yalu disponibil in versiunea beta 1 are suport pentru MobileSubstrate in momentul de fata, deci unele tweak-uri ale Cydia vor fi functionale. Problema este ca in momentul de fata iOS 10.2 jailbreak Yalu este compatibil doar cu iPhone SE/6S si iPad Pro, teoretic toate modelele din serie, insa orice alte terminale sunt incompatibile.

iOS 10.2 jailbreak Yalu este gandit pentru a functiona doar pe iDevice-urile care au chip de 64 biti, asa ca oricare altele lansate inaintea iPhone 5S nu vor fi vreodata compatibile cu el. In momentul de fata doar doua modele ale iPhone si iPad pot beneficia de iOS 10.2 jailbreak Yalu, dar lucrurile ar trebui sa se imbunatateasca in viitor.

Hackerul care a dezvoltat solutia de iOS 10.2 jailbreak Yalu sustine ca va adauga suport si pentru alte terminale, insa acest proces are nevoie de timp si nimeni nu stie cat va dura. In aceasta idee, va trebui sa aveti rabdare pana cand iOS 10.2 jailbreak Yalu va fi actualizat si va fi relativ stabil pentru a putea fi utilizat fara probleme de catre oricine.

iOS 10.2 jailbreak Yalu poate fi descarcat in momentul de fata din aceasta pagina, iar aici gasiti un tutorial jailbreak de care va puteti folosi, procedura de baza fiind aceeasi.

ios-10-2-jailbreak-yalu

102 COMENTARII

  1. Eu am rămas pe 10.1.1 în speranța că va fi un final release stabil la software-ul de JB. Oare o să mai apară sau să fac update la 10.2?

  2. Down la 10.2 mai este posibil? Nu stiu de ce, dar bateria este, scuzati limbajul, de tot cctul pe 10.2.1…. Ora 3, 40%. Inainte aveam 70-80… (iPhone 7)

  3. Este semnul intrebarii la sfarsit !!!
    Da-mi te rog o idee ce sa fac pentru un 6S cu ios 9.3.4….. sa raman la el sau sa trec la alta versiune? Multumesc pentru viitorul raspuns.

  4. Jailbreak facut fara probleme pe iPad Pro 12.9, iOS 10.1.1. Merge perfect, nu am sesizat ca sa mearga mai incet.

    Am facut totul dupa tutorialul lui Zaone. Dupa jailbreak apare o iconita (o fata de un om), am dat click, deviceul sa facut restart, porma din nou am dat click si dupa un respring a aparut Cydia.

    Succes la cine mai incearca!

  5. @kt cum ti-ai dat seama ca se descarca mult mai repede bateria? ? ba eu nu va inteleg frate abia a aparut de 2 zile si ti se descarca repede asa… Pe al meu 6S sunt super multumit si nu am avut probleme cu bateria, chiar tine destul de mult. Voi suntetinsi disperati nene… auzi kt, inchide-i mosu meu toate functiile si netu si luminozitatea da-o la minim, fa-l nokia 3310 ??poate te tine 7 zile bateria nebunuleeee!!!!

  6. iphone 6s ios 10.2 cip TSMC jailbreak instalat cu succes. Am apasat de 2 ori pe alicatia yalu2 adica odata am dat ok a dat restart si nu aveam iconita de cydia si am mai dat inca o data ok si la restart a aparut iconita de cydia.

  7. cate surse aveti in cydia dupa instalare? mie imi apare doar aia cydia/telesphoreo. Am bagat manual cateva dar big boss, modmyi nu merg

  8. @Ionel Aviotorul nebunule, ai fi putut sa iti spui parerea despre baterie si atat.
    Mai mult nu iti raspund ca nu meriti atentia…

  9. Omul care apare in iconița Yalu 102 este Kim_Jong-un -Președintele Comisiei de Apărare Națională al Coreei de Nord. Yalu (chineză 鸭绿江, coreeană: Amrok-gang) este un râu cu lungimea de 813 km, aflat la granița dintre China și Coreea de Nord.

  10. @daviddd
    Da, se poate
    Descarci 10.2 apoi din itunes tii apasat “shift” apoi ii dai restore si selectezi fisierul download-at

  11. 9 ore folosit cu 18 ore total stand-by pe iPhone 7 cu iOS 10.2.1; in zilele săptămânii am cam 6 ore jumătate.
    Deci cam ca pe 6s.
    Fix la fel aveam și pe 10.2.

  12. Salutare tuturor! Am incercat procedura de JB pana la drag&drop (respectat fiecare pas pana aici), dar imi da o eroare legata de parola iTunes; reinceput cred ca de 20 de ori procedura si tot nimic…iTunes e instalat, toate parolele dezactivate, Find My iPhone la fel…aceeasi eroare…some ideas?!

  13. Erore 150 e de la contul icloud se rezolva prin dezactivare a doua coduri de siguranta in sau prin generarea unui cod de aplicatie ! Simplu

  14. Mie imi ramane blocat procesul cand apare ecranul alb, nu progreseaza deloc, am incerat de cateva ori. Are careva o solutie?…6s pe 10.2

  15. E semi untethered adica dupa fiecare reboot trebuie doar sa intri pe telefon in aplicatia yalu isi da singur un restart si apoi ai dinou toate tweak-urile instalate ulterior functionale in alte cuvinte nu necesita conectare la calculator ,sau reinstalarea tweak-urilor instalate ulterior! Mai nou se numeste beta 1 ,nu therted sau untherted!

  16. Hahaahah 6 ore baterie???da ce e ma ala alimentator…6 ore???iti urez bafta la iphoane…hahahah 6 ore?????am 6 ore pe asphalt 8 jucate dela 90 la suta mai am 70….hahahahah 6 ore …50 de milioane ai dat pe el nu???bv macar ai 3d TACI

  17. Ce sa fac și eu dacă atât mă duce capul?
    Eu am învățat, ca fraierul, gramatică în loc să învăț cum se alege un telefon care duce “6 ore pe asphalt 8 dela 90 la suta la 70”.

  18. Ramai la gramatica ta..nu e de ales …e vb ca prea va dati mari cu iphoane de cacao..lg htc goolge si chiar si cinezii aia cu tel lor chiar incearca sa faca ceva pe cand iphon are aceeasi S gandire..lumea e proasta las ca cumpara..

  19. Frustratule du-te la sapă si i-a cu tine și un Nokia 5110. Nu înțeleg ce caută retardați si înapoiați ca tine pe aici. Lasă-ne prietene cu aberațiile tale de doi bani!!

  20. Vezi tu, mă stilule, telefoanele alea de care vorbești tu ‘s ca o muiere care ți-o suge, pentru ca știe că-ți place, însă habar n-are ce sa facă cu dinții.
    D-aia unii prefera iPhone, pentru ca prefera un penis fără zgârieturi.

    Da’ tu da-i înainte cu asphalt (8 era parca, nu?)

  21. Nici asa nul tine bateria..e iphon vere …asta se descarca in regim de stand by in 6 ore…asta a cuparat omu ce sai faci

  22. In mare imi iau tel dupa design ca power rangers sunt mai toate..vb de astea de top..da num place ideea asta ca iphonu e cel mai bun sau samsung e cel mai bun…da sunt bune da nu extramorokar…mai e pana la baterie 2 luni giga no limit si incarcare wireles all the maps.suntem departe de un tel ff bun..momentan ne place camera ecranu si mici nimikuri gen 3dTaci si edge to edge ..nimikuri..apropo de sex oral ..in romania e cunoscut de numele M U I E ..

  23. Prietene, eu am ales Apple (nu discut motivele, pentru ca țin de mine) și vorbesc despre telefoanele făcute de aceasta companie; nu le-am ridicat in slavi, nu le consider cele mai bune din lume, vorbesc fără probleme despre ce imi place dar și despre ce ma enervează la ele.
    La felul cum folosesc eu telefonul, 9 ore (acum, cu 10.3 beta, am ajuns la 7-8h in medie, 9-10h folosit mediu) de la un telefon de top – cu dimensiuni de telefon (plus, edge și alte palete – deși am cochetat cu alegerea uneia – sunt încă prea mari pentru gusturile mele) – înseamnă să nu-mi fac griji pentru baterie o zi întreaga sau un Weekend, dacă am de plecat undeva si n-am chef sa ma gândesc la încărcat (sau imi uit cablul acasă).
    Închei, spunând ca pentru mine toate lucrurile astea sunt mai importante decât timpii pe care i-ar scoate acumulatorul, jucând asphalt, pentru ca îmi dau voie sa fac lucruri cu adevărat importante.

  24. Sper ca asta e cauza ca azi am vrut sa fac si eu jailbreak si am primit aceeasi eroare. Si mai am o nelamurire: fisierul yalu.ipa este cel alfa sau beta?

  25. Sigur că sunt diferențe, însă ele trebuie discutate obiectiv, pentru că amandoi suntem… utilizatori.
    E cam greu să compari iPhone cu orice alt telefon, din cauză că unul are iOS iar altul are altceva; poți spunce că iOS e cumva, însă rămâne faptul că este unic iar iPhone este singurul telefon care îl are.
    Trecând la ce face efectiv telefonul, de acord, nu sunt mari diferențe, diferă doar felul în care fiecare dispozitiv ajută utilizatorul să facă chestiile făcute; pe unul tragi de ecran și intri în cameră, pe altul apeși pe un buton; pe unul tragi bara de sus, pe altul o tragi de jos. Mie îmi place într-un fel, ție în alt fel, deci de ce ne-am certa unul cu altul?