iOS 10.2 jailbreak Yalu a fost lansat

iOS 10.2 jailbreak Yalu a fost lansat pentru iPhone 6S si iPad Pro in cursul acestei zile, deci vorbim despre o solutie foarte limitata.

iOS 10.2 jailbreak Yalu a fost lansat cu doar cateva zeci de minute in urma in versiune beta de catre acelasi hacker care a lansat si solutia de jailbreak pentru iOS 10.1.1. Vorbim despre un iOS 10.2 jailbreak Yalu incomplet care ne este oferit in momentul de fata, asa ca el are probleme de functionare si nu ofera compatibilitate pentru orice tweak.

iOS 10.2 jailbreak Yalu disponibil in versiunea beta 1 are suport pentru MobileSubstrate in momentul de fata, deci unele tweak-uri ale Cydia vor fi functionale. Problema este ca in momentul de fata iOS 10.2 jailbreak Yalu este compatibil doar cu iPhone SE/6S si iPad Pro, teoretic toate modelele din serie, insa orice alte terminale sunt incompatibile.

iOS 10.2 jailbreak Yalu este gandit pentru a functiona doar pe iDevice-urile care au chip de 64 biti, asa ca oricare altele lansate inaintea iPhone 5S nu vor fi vreodata compatibile cu el. In momentul de fata doar doua modele ale iPhone si iPad pot beneficia de iOS 10.2 jailbreak Yalu, dar lucrurile ar trebui sa se imbunatateasca in viitor.

Hackerul care a dezvoltat solutia de iOS 10.2 jailbreak Yalu sustine ca va adauga suport si pentru alte terminale, insa acest proces are nevoie de timp si nimeni nu stie cat va dura. In aceasta idee, va trebui sa aveti rabdare pana cand iOS 10.2 jailbreak Yalu va fi actualizat si va fi relativ stabil pentru a putea fi utilizat fara probleme de catre oricine.

iOS 10.2 jailbreak Yalu poate fi descarcat in momentul de fata din aceasta pagina, iar aici gasiti un tutorial jailbreak de care va puteti folosi, procedura de baza fiind aceeasi.

ios-10-2-jailbreak-yalu

Articolul precedentMesajul care blocheaza temporar orice iPhone
Articolul următorDJ Rig este disponibila la oferta pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.